Inici Art Capellades viurà un nou capvespre d’art

Capellades viurà un nou capvespre d’art

COMPARTIR

Per quart any consecutiu i en ple estiu, el proper dissabte 11 d’agost, de 18.30 a 21.30h., tindrà lloc al pati de La Lliga de Capellades una nova edició del Capvespre d’Art, una trobada creativa que fa coincidir múltiples i variades diverses disciplines artístiques en aquest 2018 per part de cinquanta creadors.

Un cop més es combinaran les exposicions de treballs de dibuix, pintura, forja, ceràmica, dibuix digital, gravat, maqueta, fusta, fotografia i il·lustració, entre altres arts, amb tallers i demostracions de creació en directe. També es projectarà un recull de fotografies elaborades per la recentment constituïda Agrupació Fotogràfica de Capellades (formada també per 50 fotògrafs) i es durà a terme una intervenció artística en directe a càrrec de Bubbles & Dr Case, una demostració de creació de dibuix digital en 3D i tres tallers, un de polseres inspirades en l’obra de Joan Miró, un altre de bosses personalitzades amb tècniques d’estampació i pintat de roba i el tercer de dibuix anime amb artista il·lustrador i models al natural de cosplay. També es farà una demostració en directe de forja a càrrec de Valyart forja artística i es retrà un homenatge al també artista capelladí Francesc-Xavier Escudé que ens va deixar recentment.

Enguany els artistes participants són Cisco Aloy, Pilar Bahillo, Lourdes Busquets, Isabel Cantó, Simó Costa, Dolors Escala, Joan Escala, Francesc-Xavier Escudé, Miquel Estrada, Francesc Fernández, Jordina Font, Soledat Forn, Ana G. Catllà, Carme Galofré, Montserrat Garcia, Nil Garcia, Víctor García, Mar Garcia-Amorena, Angèlica Garzás, Miquel Giménez, Joan Guarro, Montse J. Hernández, Vicenç Latorre, Marceline Van Lommeren, Jordi López-Alert, Josep Martí, M. Carmen Martínez, Maria Mercè Mila, Laura Molner, Anna Navarro, Cian O’Broin, Clàudia Pàmies, Fàtima Piñol, Arnau Prats, Niko Pujol, Agustí Querol, Anna Rabasa, Anna Riba, Roser Rispa, Glòria Rius, Joan Rius, Montserrat Rius, Daniel Rodríguez, Cecília Ruiz, Aurora Sierra, Assumpta Soler, Cristina Sostres, Montserrat Soteras, Roser Teixidor, Jordi Valiente i els membres de l’Agrupació Fotogràfica de Capellades.

L’activitat està organitzada per “El Taller”, La Lliga de Capellades i l’Ajuntament de Capellades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*