Inici Festes Capellades viu la seva Festa Major d’hivern per Santa Dorotea

Capellades viu la seva Festa Major d’hivern per Santa Dorotea

COMPARTIR

Capellades ha viscut quatre dies de Festa Major al voltant de la copatrona, Santa Dorotea.

El tret de sortida va ser la inauguració de l’exposició “Quadres d’artistes capelladins de la família Jorba-Vives”, que és una donació que aquesta família ha fet al fons d’art municipal. A la inauguració hi va assistir representació de la família Jorba-Vives que va destacar “els bons moments que la nostra família ha passat a Capellades i la vinculació que hi hem tingut durant molt temps ens ha fet veure clar que el fons d’art havia de quedar a Capellades”. Des de l’equip de govern l’Alcalde, Aleix Auber, i el regidor de Cultura, Àngel Soteras, van coincidir en l’agraïment a la família i en el fet que els quadres recullen un moment i un context històric i paisatgístic a posar en valor.

La mostra es podrà veure a Casa Bas els dissabtes, diumenge i festius al matí de 12 a 14 hores i les tardes de 6 a 8. S’obrirà fins al diumenge 18 de febrer.

La Festa Major d’Hivern ha seguit durant 4 dies on el protagonisme continu ha estat el temps, amb pluja continuada. Dissabte a la nit La Lliga va acollir l’estrena del disc “Calidoscopi” del grup santboià Chet, que va acollir un grup reduït de seguidors.

La tarda de diumenge La Lliga es va omplir de persones amb ganes de ballar al ritme del duet Vives Veus. I dimarts al migdia, altre cop es va tornar a obrir per acollir l’animació infantil del Roger Canals, que va fer ballar les famílies amb el seu “ReBOOOMbori”.

La Festa Major d’Hivern ha tingut la música com a tret diferencial ja que a banda de les actuacions esmentades, cal afegir el concert vermut de Cecili Rueda i Pep Puig, “Ambdós”, organitzat per la Societat La Lliga que es va fer diumenge al migdia.

Cal fer també especial esment a “La mala reputació” l’actuació musical que a través de les cançons i la música va explicant la vida de Georges Brassens. En el Mirador del Museu Molí Paperer, els actors Carles Canut i Ferran Frauca, junt amb Miquel Pujadó a la guitarra i veu, Joan Humet al contrabaix i Manel López a l’acordió van presentar aquest espectacle de la Fundació Romea, que va agradar molt al públic.

Finalment el dimarts al matí l’església de Santa Maria va acollir la celebració litúrgica dedicada a Santa Dorotea, on enguany es van renovar els vots de poble.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*