Inici Festes Capellades va celebrar Santa Dorotea

Capellades va celebrar Santa Dorotea

COMPARTIR

[Img #4407]Aquests dies Capellades ha pogut viure les jornades culturals de Santa Dorotea. Els actes van començar dissabte al vespre, amb la presentació dels dos darrers treballs del trompetista Joan Garcia Escala. El públic va poder escoltar un petit tast dels àlbums “Dance” i “En concierto”, amb l’acompanyament de diversos artistes amics amb els quals el trompetista capelladí ha compartit escenaris per molts pobles.

El primer en obrir l’acte va ser [Img #4408]l’Alcalde de Capellades, Marcel•lí Martorell, qui en el seu parlament va recordar com “Capellades és una vila amb molta tradició musical, des de fa molts anys. En Joan ha estat a moltes orquestres del país, fins i tot d’internacionals, però també sempre ha volgut col•laborar en coses de Capellades”.

Seguidament intervingué l’historiador Miquel Gutiérrez, en qualitat d’amic, qui va fer una glosa de la vida d’en Joan, a qui va presentar com “músic de l’art efímer”.

Les activitats de Santa Dorotea han seguit amb excursions de diverses entitats i de manera especial a la parròquia de Santa Maria on es va celebrar la tradicional missa en honor a la santa. Al final de l’acte, abans del concert de Les Pinyols, la primera tinent d’alcalde, Bàrbara Pons, va renovar els vots de poble.

Finalment, també es va celebrar un participat Sopem Lligats amb Mossèn Pere Milà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*