Inici Destacats Capellades i La Torre de Claramunt col·laboren per construir dues pistes de...

Capellades i La Torre de Claramunt col·laboren per construir dues pistes de volei sorra

COMPARTIR

Els ajuntaments de Capellades i La Torre de Claramunt han signat un conveni de col·laboració per construir dues pistes de volei sorra a l’antiga instal·lació de la Piscina de Ca l’Anton.

La regidora d’Esports de Capellades, Anna Xaus, explica com “l’any passat a l’Ajuntament vàrem rebre instància d’un bon grup de jovent i vilatans de Capellades demanant un espai per jugar a volei. Des d’aleshores hi hem estat treballant, valorant-ho i mirant de donar resposta a aquesta demanda. A Capellades ens manquen espais, com tothom sap, i per això hem buscat la col·laboració amb l’Ajuntament de La Torre. Per nosaltres és un bon indret per la proximitat a la nostra vila, annex a una pista esportiva polivalent ja existent, complementant el complex”.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, l’alcalde, Jaume Riba, i el regidor d’esports, Manel Puig, destaquen com “valorem molt positivament aquest conveni de col·laboració amb Capellades, fet que demostra que la col·laboració i el mancomunatge de Serveis per als ciutadans entre ajuntaments és possible. En aquest cas la recuperació d’un espai geogràficament molt proper a la vila de Capellades que servirà al jovent dels dos municipis per la pràctica de l’esport, en aquest cas el vòlei i que en el futur de ben segur ens obrirà portes per col·laborar en altres àmbits”.

FER UN COMENTARI

*