Inici Destacats Capellades tanca una participada Festa Major d’HIvern

Capellades tanca una participada Festa Major d’HIvern

COMPARTIR

Capellades ha començat el mes de febrer celebrant la seva Festa Major d’Hivern.

El primer dels actes ha estat una proposta teatral amb Roberto G. Alonso donant vida a l’obra “A mi no me escribió Tennessee Williams porque no me conocía”. Aquesta obra, ha tingut bones crítiques arreu on s’ha representat i encara continua en escena a la cartellera barcelonesa. A Capellades tampoc va deixar indiferent a un públic que va quedar gratament sorprès i emocionat.

El diumenge va ser totalment musical. Al matí la Cafeteria de La Lliga es va omplir de bona música amb els Fraggle Folk.

Per la tarda, el Teatre La Lliga es va quedar gairebé petit per escoltar la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, que va estrenar un repertori amb cançons de pel·lícula i sorpreses de colors.

El punt i final, després de l’Ofici en honor a Santa Dorotea, presidit com sempre per alguns dels diferents mossens que en diferents moments han estat a la vila, va arribar amb la representació de “Italino Grand Hotel”, de la companyia La Tal. El públic familiar va gaudir amb la tendresa d’un personatge que feia la seva feina –netejar els llençols d’un hotel- com si fos una aventura.

La regidora de Festes, Susana Moreno, ha valorat en positiu aquests dies de festa, “hem volgut apostar per un programa d’actes més aviat curt, però de gran qualitat. Crec que el públic capelladí ha valorat el bon nivell de tots els actes que hem proposat i n’ha gaudit plenament”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*