Inici Destacats Capellades subvencionarà activitats extraescolars esportives als més petits

Capellades subvencionarà activitats extraescolars esportives als més petits

COMPARTIR

Del 12 al 29 de setembre es poden presentar a l’Ajuntament de Capellades les sol·licituds per optar a les subvencions per a les activitats extraescolars esportives.

Aquesta és una ajuda de 3.000 euros que ofereix l’Ajuntament de Capellades per repartir entre els nens i nenes de 3 a 18 anys que realitzen activitats extraescolars esportives tant en una entitat capelladina com en una gestionada per l’AMPA d’algun dels centres escolars del municipi. Les bases regulen el criteri per optar-hi en funció de diversos barems relacionats amb la renda.

Tal i com destaca la regidora d’Educació, Susana Moreno, “el nostre objectiu és fomentar la pràctica esportiva i de lleure com una part més de l’aprenentatge dels nens i nenes, per això creiem que és important que cap infant quedi exclòs per raons econòmiques. Aquestes activitats serveixen per estimular la inclusió social i són necessàries per al desenvolupament de les persones”.

Capellades impartirà una formació per accedir a l’FP de Grau Mitjà

És una formació adreçada a persones que no disposen del títol de graduat d’educació secundària i que es volen presentar a la prova d’accés per als cicles de formació professional. El requisit que es demana en aquest curs és tenir un mínim de 17 anys.

Les classes es faran a l’Aula de Formació de Joves i Adults, de dilluns a dijous de 18 a 21 hores, d’octubre a abril. Les inscripcions són del 7 al 29 de setembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*