Inici Destacats Capellades obre les votacions dels pressupostos participatius

Capellades obre les votacions dels pressupostos participatius

COMPARTIR

Aquest any s’ha obert un nou procés participatiu per escollir projectes que es poden fer a Capellades.

Aquest any s’ha fet proposta de 35 projectes diferents. Aquestes idees han estat revisades per l’equip tècnic de l’Ajuntament de Capellades per valorar-ne la seva idoneïtat i possibilitat tècnica de dur-los a terme. Finalment, se n’han validat 15 i tothom qui vulgui podrà votar quins són els dos que més agraden. Podran votar, del 4 al 15 de desembre, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Capellades.

Es pot votar digitalment a través de la plataforma participa311. Si és el primer cop que s’utilitza, caldrà registrar-se prèviament, donant el correu electrònic i després validant-ho. Si ja s’és registrat només cal entrar posant-hi la contrasenya. En casos excepcionals també es pot votar de manera presencial només mostrant el DNI, a la recepció de l’Ajuntament.

La dotació econòmica d’aquesta partida són 30.000 euros. Es pot veure els 15 projectes al web de l’ajuntament de Capellades. Les propostes van des de posar més papereres a millorar la xarxa d’aigua, passant per millorar l’entorn del carrer del Portal, restaurar les fonts del municipi, crear un espai per a gossos més adequat o arreglar el parc del Capelló.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*