Inici Cultura Capellades nomena Ton Font com a fill predilecte

Capellades nomena Ton Font com a fill predilecte

COMPARTIR

La darrera sessió del ple de l’Ajuntament de Capellades va decidir per unanimitat nomenar com a Fill Predilecte de Capellades Ton Font Bernadet per la seva destacada i dilatada tasca cultural com a creador, promotor, pedagog i artista. El Ple va agrair la proposta de la comissió que s’ha creat per promoure aquest nomenament.

El regidor de Cultura i instructor de la Comissió, Àngel Soteras, va recordar alguns dels seus mèrits, com impulsar diferents revistes a la vila com La Miranda o Vida; ser president de La Lliga en diferents etapes o promoure l’Esbart Abat Muntadas, entre d’altres. En paraules d’Àngel Soteras, “això per sí mateix ja seria prou destacat, però més enllà de Capellades també va ser un dels membres fundadors dels Joglars i va engegar una escola de teatre com El Timbal que enguany celebra el seu 50 aniversari. És de justícia que posem en valor tota aquesta tasca, que intentem retornar d’alguna manera amb aquest nomenament tot el que Ton Font ha fet per Capellades i pel país”.

Diumenge, acte d’homenatge a Ton Font

Aquest diumenge, 19 de gener, es farà un acte de reconeixement al capelladí Anton Font Bernadet com a Fill Predilecte de Capellades.

A les 12 del migdia, a la Sala d’Actes del Museu Molí Paperer de Capellades, es farà aquest acte per reconèixer la seva tasca en diferents àmbits.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*