Inici Societat Capellades inaugura la plaça 1 d’Octubre

Capellades inaugura la plaça 1 d’Octubre

COMPARTIR

Aquest dilluns s’ha inaugurat la plaça 1 d’Octubre en record als esdeveniments que en aquest espai van passar ara fa un any. L’acte ha començat amb la plaça plena de veïns i veïnes que han volgut recordar l’esperit d’il·lusió i incertesa que s’hi va viure ara fa just un any.

Va començar els parlaments oficials el regidor d’ERC, Àngel Soteras, qui va acabar la seva intervenció recordant que quan s’acaben els parlaments s’acostuma a dir “Visca” i que precisament això, ‘que visqui’ és el millor desig que se li pot fer arribar a la República. Soteras va parlar de transversalitat, de com l’1 d’Octubre va ser un moment que va unir a persones diferents que habitualment no coincideixen.

A continuació va intervenir el regidor del PdeCAT, Marcel·lí Martorell, després de repassar els diferents moments del dia 1 va destacar que “a més a més de fer Catalunya també fèiem Capellades, estàvem junts per construir un futur millor i crec que aquest és l’esperit que hem de mantenir d’aquell dia”.

Finalment va intervenir l’Alcalde de Capellades, Aleix Auber, qui també després de fer també menció de l’any anterior va explicar com “avui hem volgut que aquest espai sigui de tots i totes i per això hem convidat a participar-hi a totes les formacions que estem juntes en aquesta causa. Ara el següent pas serà aprova-ho per ple i convertir-lo oficialment en una plaça de tots els capelladins”.

L’acte va acabar destapant la placa recordatòria de l’1 d’Octubre per part dels regidors del consistori i cantant Els Segadors entre tots els assistents. Acabada la part més institucional el nombrós públic es va quedar davant el monument, tot fent-li fotografies per conservar el record d’un moment molt sentit, on la ciutadania en va ser la principal protagonista.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*