Inici Hoquei El Capellades HC revalida el títol de la Copa EsportsPenedès.cat de Nacional...

El Capellades HC revalida el títol de la Copa EsportsPenedès.cat de Nacional Catalana

COMPARTIR

En només 14 dies es va viure la 2a Copa EsportsPenedès.cat de Nacional Catalana. Aquesta segona edició va tenir el mateix campió que la primera, el Capellades HC que enguany va fer d’amfitrió de la final. El torneig va comptar amb 11 equips de la categoria i un de Primera Catalana, el CP Masquefa, descendit al curs passat.
En total es van disputar 23 partits, 12 de la Fase de Grups i 11 en les diferents Fases Finals. Del 28 d’agost al 6 de setembre es van definir les classificacions dels 4 grups.
El Grup del Penedès van veure com el Capellades HC acabava primer de grup després de superar 4-2 al CE Noia i d’empatar a 6 amb el HC Piera, mentre que els sadurninecs es feien amb la segona posició gràcies al seu triomf per 5-7 a domicili pierenc.
Al Grup Sud el liderat va ser pel CH Vila-seca, l’únic dels 12 equips que va guanyar els seus dos partits, per 5-6 al CH Juneda i per 3-7 al CP Masquefa. Els lleidatans van desfer-se dels anoiencs per un clar 3-7.
Al Grup Nord i Centre les dues primeres posicions es van resoldre per quoficients després d’acabar empatats a la classificació. GEIEG i CP Folgueroles van empatar a 1 i ambdós van imposar-se al HP Tona, 3-2 i 4-2 respectivament; per la seva banda CH Caldes i CE d’Arenys de Munt van acabar amb un 5-5 el seu partit i van guanyar per 4-2 i 6-4 cada un al HC Sentmenat. Finalment GEIEG i CH Caldes van ser primers per millor coeficient, Arenys de Munt i CP Folgueroles segons i HP Tona i HC Sentmenat tercers.

3 Fases Finals en 3 seus diferents

Dissabte a Juneda es va definir de la 5a a la 8a posició. El Juneda va superar al Arenys per 5-2 en semifinals i el Folgueroles 8-3 al Noia. Els lleidatans van acabar 5ns a casa seva gràcies al seu 3-1 davant dels folguerolencs, 6ns, mentre que els sadurninencs van golejar als arenyencs per 7-2.

Sentmenat també va viure una altre Fase Final, la que va resoldre de la 9a a la 11a posició. El triangular va caure en mans del Piera gràcies a la seva victòria amb remuntada inclosa al darrer partit davant el Sentmenat per 3-2 després d’empatar a 4 contra el Tona, equip que havia perdut contra els locals, desens, i que els va acabar deixant 11ns de la Copa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*