Inici Societat Capellades engega el seu Pla de Salut Comunitària

Capellades engega el seu Pla de Salut Comunitària

COMPARTIR

El “Pla de Salut Comunitària de Capellades, Capellades@Salut”, és el nom del projecte que s’acaba d’engegar de manera conjunta des de l’Ajuntament i el Centre d’Atenció Primària -CAP Capellades-.

L’objectiu principal és conèixer les opinions i percepcions que tenen els capelladins respecte a allò que suma salut i benestar a la vila i allò que en treu. Per començar el dia 11 d’abril, a les 6 de la tarda, al Saló Rosa de La Lliga es convidarà les entitats i particulars de Capellades per parlar-ne. Posteriorment es lliurarà enquestes d’opinió per a tothom qui vulgui.

Un cop analitzat tot aquest material es farà una nova sessió de retorn de la informació i de les intervencions que es faran.

Tal com destaca el regidor d’Acció Social, Salvador Vives “l’objectiu d’aquest projecte és implicar les persones d’una manera activa en la millora de la salut i del benestar a Capellades. Conjuntament amb l’equip de professionals del CAP hem valorat que si treballem de manera conjunta, reduirem les situacions de malestar i patiment que a tots ens preocupen”.

Capellades@Salut s’emmarca en el Pla de Salut de 2016-2020, que vol reduir les desigualtats de salut que malauradament pateixen els veïns i veïnes de Capellades.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*