Inici Societat Capellades dedica una plaça a l’1 d’octubre

Capellades dedica una plaça a l’1 d’octubre

COMPARTIR

El dilluns 1 d’octubre s’inaugura la plaça de l’1 d’octubre, davant l’edifici de Cal Ponet, on ara fa un any es va concentrar gran part de les votacions del referèndum.

La inauguració es farà amb la presència de les autoritats locals, que destaparan la placa commemorativa que s’instal·larà damunt una base que es col·locarà expressament.

Aquest serà el darrer acte previst a Capellades durant un cap de setmana intens que començarà divendres a les 7 de la tarda amb una xerrada a Cal Ponet de la periodista Elba Mansilla i l’exdiputat al Parlament de Catalunya, Joan Garriga.

Sota l’organització del Comitè de Defensa de la República, es proposen pel cap de setmana activitats diverses amb sopar, dormir, esmorzar, mural, exposició i concert vermut.

Dilluns, després de l’habitual concentració davant l’Ajuntament a les 7 de la tarda, hi ha una cassolada que acabarà davant Cal Ponet, per la inauguració de la placa.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

  1. Us recomano als de la generació 1 d’octubre que passeu al 2 d’aquest més d’una vegada i us n’aneu a fer el camí de Santiago/sant Jaume. Coneixereu Espanya i els espanyols i, amb una mica de sort, potsersortireu d’aquest bucle mòrbid on esteu encallats. I si la cosa no funciona, una bona dosi d’ayahuasca també us podria expulsar momentàniament del vostre melic i fer-vos descobrir que el toro d’Osborne podria ser realment el vostre animal totèmic…

  2. Certament que aquesta colla necessiten una cura de desintoxicació i pendre una mica l’aire, perque en aquest racó de món, dissortadament els ultims temps ens han intentat asfixiar de manera clara. Tot plegat per l’obra de quatre bandarres que quan han vist que se’ls descobria la mentida han fugit en una nit de fosca…un desastre.

FER UN COMENTARI

*