Inici Destacats Capellades concentrarà les meses electorals del 14-F al pavelló poliesportiu

Capellades concentrarà les meses electorals del 14-F al pavelló poliesportiu

COMPARTIR

L’Ajuntament de Capellades, d’acord amb les instruccions emeses per la Direcció General de Participació ciutadà i Processos Electorals, ha preparat un dispositiu especial per garantir les mesures sanitàries que permetran celebrar les eleccions del 14 de febrer al Parlament de Catalunya.

La novetat més significativa és el canvi d’emplaçament dels col·legis electorals. Tothom haurà d’anar al Pavelló Poliesportiu, que és on millor es pot garantir la distància i ventilació suficient.

L’accés estarà senyalitzat i es farà en funció del col·legi. Així els qui habitualment voten a les 3 meses electoral de l’Institut Molí de la Vila entraran per l’accés de davant la Bassa, a l’avinguda Maties Guasch. Els votants dels altres dos col·legis ho faran per darrera la Font Cuitora, davant la porta de Bombers.

La sortida, per tots els col·legis es farà per les escales, excepte les persones amb dificultat de moviment.

Cal destacar que en els dos accessos hi haurà dues cues, una d’elles reservada per les persones més vulnerables –majors de 70 anys, embarassades o amb discapacitat-. Tota la jornada hi haurà personal regulant les cues per tal que es respectin les distàncies sanitàries.

A l’interior del Pavelló es reproduirà l’espai habitual dels col·legis electorals, amb una taula amb les diferents paperetes electorals i les cabines –sense cortines- per preparar els sobres. Tot i així es recomana portar el vot preparat dins el sobre i així evitar sortir de la cua establerta en direcció a l’urna.

Abans del 14 es farà una desinfecció de l’espai i el dia de les votacions, a les entrades, es posarà gel desinfectant per a les mans.

FER UN COMENTARI

*