Inici Destacats Capellades celebrarà la seva Festa Major d’Hivern

Capellades celebrarà la seva Festa Major d’Hivern

COMPARTIR

La primera setmana de febrer a Capellades se celebra la Festa Major d’Hivern, en honor a la patrona, Santa Dorotea i per això s’ha preparat una selecció de propostes culturals i lúdiques per a edats i gustos diferents. El gran gruix de les activitats es duran a terme al Teatre La Lliga de Capellades, amb entrada gratuïta.

En primer lloc el divendres 1 de febrer, a dos quarts de nou, s’obrirà amb l’espectacle teatral “A mí no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)”, dirigit per Marc Rosich i protagonitzat per Roberto G. Alonso, donant vida a una dona d’edat indefinida però amb gust per la hipèrbole sentimental. Rere les seves històries apareix la figura d’una persona desnonada emocionalment i econòmica que lluita per la supervivència emmirallant-se en la ficció.

Per al diumenge 3 de febrer, la proposta és doblement musical. Pel matí, Concert vermut de Santa Dorotea organitzat des de la Societat La Lliga, a la una a la Cafeteria, amb Fraggle Folk. En Santi Méndez, guitarra i Àngel Laguna, Wisthles i altres pitos oferiran la seva música tradicional irlandesa i catalana.

A les 6 de la tarda “3 i acció!” Concert de bandes sonores de pel·lícules amb la JOSA, la Jove Orquestra Simfònica de l’Anoia, dirigida per Josep Miquel Mindán.

El dia 6 començarà amb l’Ofici de Festa Major a les 11:15 a l’església de Santa Maria i seguirà a migdia, a les 12:30, amb l’espectacle familiar “Gran Hotel Italino” de la Companyia La Tal. L’argument gira al voltant d’un personatge que s’encarrega de rentar els llençols d’un gran hotel, creant-se un món paral·lel i ple de fantasia.

Tal com destaca la regidora, Susana Moreno, “la programació dels actes de Santa Dorotea ha anat evolucionant, en funció de les respostes que hem anat tenint. L’espectacle pel públic familiar és un èxit garantit, de la mateixa manera que també es ben rebuda una programació cultural de teatre”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*