Inici Destacats Capellades adjudica les obres per remodelar carrers del seu nucli antic

Capellades adjudica les obres per remodelar carrers del seu nucli antic

COMPARTIR

El darrer Ple de l’Ajuntament de Capellades ha adjudicat les obres corresponents al projecte de remodelació dels vials dels carrers d’Oló, Amador Romaní, Plaça de Sant Jaume, Canaleta, Magina Carme i part del carrer d’Onze de Setembre del municipi de Capellades.

L’alcalde, Salvador Vives, va explicar com una empresa de les presentades va quedar descartada per defectes administratius i una altra per baixa temerària. Els regidors van coincidir en destacar que aquest és un projecte llargament demanat per tots els grups ja que la recuperació del centre històric de Capellades és gairebé una urgència, que cal començar per aquests primers carrers proposats i després continuar per els altres que ara no estan detallats.

L’alcalde també va explicar que cal tenir l’obra adjudicada per tenir més punts en la valoració de la Diputació de Barcelona, que pot donar els recursos econòmics per aquest 2021, el 2022 o el 2023. Hi van votar a favor els quatre grups municipals d’ERC, VdC, JxC i el PSC i es va abstenir Ciutadans.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*