Inici Societat El CAP de Vilanova del Camí recuperarà dilluns part de l’activitat

El CAP de Vilanova del Camí recuperarà dilluns part de l’activitat

COMPARTIR

El Centre d’Atenció Primària Vilanova del Camí recuperarà aquest dilluns, 15 de juny, l’activitat per a la població adulta, de dilluns a divendres de 8 a 20 h. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania, abans de desplaçar-s’hi cal trucar al 93 806 33 02, o bé contactar a través de l’eConsulta o de l’opció “Com et podem ajudar, contacteu amb mi” de la pàgina web de programació de visites, amb l’objectiu de poder donar la millor resposta en funció del motiu de consulta.

Pel que fa a l’atenció del servei d’Atenció a la salut sexual i reproductiva (ASSIR), cal trucar al 93 803 15 04. El servei de Pediatria de la Conca d’Òdena es continuarà atenent des del mateix CAP Vilanova del Camí, a través del telèfon de contacte 93 806 33 02.

Caps de setmana i festius

Les persones usuàries del CAP Vilanova del Camí es podran adreçar al mateix telèfon del centre per realitzar les seves consultes, que serà ateses des del CAP Anoia (davant l’estació del tren). El CAP donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Vilanova del Camí per a aquelles visites urgents presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta els dissabtes, diumenges i festius, les 24 hores del dia.

Malgrat que es recomana prioritzar el contacte telefònic o a través d’internet, en cas que els professionals recomanin una atenció presencial es recorda a la ciutadania les indicacions següents: l’ús de la mascareta és obligatori; els acompanyants només es permeten en casos imprescindibles; cal arribar a l’hora de la visita indicada, no abans; cal seguir la senyalització i les indicacions dels professionals, cal rentar-se les mans sovint i respectar la distància de seguretat.

FER UN COMENTARI

*