Inici Futbol Cap victòria pels equips del CFS Òdena

Cap victòria pels equips del CFS Òdena

Bar Yuyu Capellades 3 – 3 CFS Òdena Cadet

Partit complicat per part de l’equip cadet que començava perdent un partit molt important per tres a cero amb un inici amb nervis i tensió ,tot i aixímarcaven un gol per l’esperança abans de finalitzar la mitja part. A la represa, partidás dels odenencs que dominaven en joc i en ocasions fins que van aconseguir l’empat. Es van comptar fins a quatre pals i múltiples ocasions al llarg de la segona part que no van tenir premi  de la victòria.

L’Hospitalet Bellsport 7 – 0 CFS Òdena Femení

Malgrat la diferencia al resultat entre un equip i l’altre, les odenenques ho van donar tot un partit més. Demostren cada partit les ganes que tenen d’aprendre en aquest primer any d’iniciació al futbol sala i ja federades a la Federació Catalana de Futbol.

Partit amb baixes de jugadores per malaltia per part del CFS Òdena, que van sofrir durant la segona part sobretot, on ja hi faltaven forces per mantenir-se en peus al terreny de joc, ja que només van poder donar la cara les 5 jugadores de pista i un canvi solament a la banqueta. El resultat al descans era només de 2 – 0, on les noies del CFS Òdena van demostrar que mica en mica surten les coses ben fetes.

CFS Òdena Sènior 3 – 4 CFS La Pobla de Lillet

Partit entre dos bons equips. Tot i amb un inici poc intens per part de l’equip local, es van posar per davant amb una jugada d’estratègia. Gairebé a la següent jugada marcaven l’empat i seguidament es posaven per davant al marcador amb dos gols més. A la represa, en una molt bona combinació s’apropava l’equip local amb un bon gol. Jugant de cinc en un error defensiu l’equip visitant marcava de nou. Tot i així, els odenencs no es donaven per vençuts i marcaven el següent gol que seria el definitiu. Bona segona part que no va tenir el premi definitiu.