Inici Societat Cap de setmana per la llibertat a Igualada, Calaf i Capellades

Cap de setmana per la llibertat a Igualada, Calaf i Capellades

COMPARTIR

El proper diumenge 3 de desembre tindrà lloc una Jornada per la Llibertat a Igualada. A partir de les 10h del matí, a l’Avinguda Gaudí, està prevista la pintada d’un gran mural en suport als presos polítics i a la República que necessitarà de moltes mans per a fer´-lo possible. El mural, d’uns 400 metres quadrats de dimensió, es farà a l’alçada de la residència Pare Vilaseca, i compta amb el disseny i coordinació artística del col·lectiu de dissenyadors igualadins Gràfica Activa, amb el suport de l’associació professional Igualada=Disseny.

Al migdia, cap a les 14h, tindrà lloc una arrossada solidària a les Cotxeres dels Moixiganguers (plaça Catalunya,1), que comptarà també amb atraccions inflables per als més petits. El dinar es durà a terme a dins les Cotxeres, hi haurà opció vegetariana, i tindrà un cost de 10 euros (menors de 10 anys gratuït), els beneficis del qual es destinaran a la caixa de resistència i a continuar impulsant accions en suport a la República i als presos. Es poden comprar els tiquets al Casal Popular d’Igualada, El Foment, fins dijous al vespre (Rambla Sant Isidre, 14).

La Jornada compta amb el suport i la crida a participar-hi del CDR Igualada, Conca d’Òdena i El Bruc; l’ANC Igualada; Òmnium Anoia, El Casal Popular d’Igualada ‘El Foment’; Disseny Igualada i Gràfica Activa; i els Moixiganguers d’Igualada. Totes elles conviden a igualadins i igualadines a participar-hi, ja sigui passant un bon matí ajudant a fer el mural i, també i especialment, acudint a l’arrossada solidària que tindrà lloc al migdia.

Cap de setmana ‘Construïm llibertat’ a Calaf

El Comitè de Defensa de la República de l’Alta Segarra ha organitzat un intens cap de setemana d’activitats, amb caminades, bicicletades, espais de jocs infantils, un berenar dissabte a la tarda, sopar popular dissabte a la nit amb un concert posterior de Lo Pau de Ponts i un dinar popular diumenge, entre d’altres actuacions i activitats. Hi haurà espais per al debat amb el membre de Som Energia Josep Piuig (dissabte a les 16:30), el director de TV3 Vincent Sanchís (diumenge 11:00) i Jordi Millà, membre del Cercle Català de Negocis (dissabte 19:00).

Vermut a Capellades

A Capellades, el Comitè de Defensa de la República Anoia Central organitza diumenge un vermut dinar amb l’objectiu de fer memòria de l’1 d’octubre i i defensar la república. Es convida a portar impreses fotografies de la jornada del referèndum i, a partir de les 12 es farà un taller de pancartes a l’escola Marquès de la Pobla. Allà mateix es farà després un dinar amb botifarra amb seques i pa amb tomàquet i beguda inclosa. També hi haurà opció vegetariana. Els tiquets es poden adquirir al preu de 7 euyros al Jaç´Roig, a l’estanc del carrer del Pilar i a la Llibreria Castells.

Els beneficis dels actes de Calaf i Capellades aniran a la caixa de resistència dels CDR per afrontar repressió i mobilitzacions.

FER UN COMENTARI

*