Inici Destacats Cap de setmana de Festa Major a Vilanova d’Espoia

Cap de setmana de Festa Major a Vilanova d’Espoia

COMPARTIR

Vilanova d’Espoia celebrarà el primer cap de setmana d’agost la seva Festa Major amb 3 dies plens d’activitats per a tota la família i que començaran el divendres 2 d’agost a les 9 del vespre amb la inauguració al Centre de l’Exposició de pintures a l’oli de Josep Font. Al mateix Centre i a partir de dos quarts de 10 hi haurà sopar per als socis i acompanyants, amb reserva prèvia. A les 11 de la nit Sergi Loras, el comunicador i meteoròleg de RTVE serà l’encarregat de versar el Pregó de Festa Major, amb el que es donarà pas al Gran Espectacle “Menjar i beure, posar i treure”. A partir de la 1 de la nit i fins a les 3 continuarà la música i la festa amb sessió de Dj.

Dissabte 3 d’agost les activitats començaran a dos quarts d’11 del matí amb el Torneig de futbol infantil a les pistes de l’Escola Torrescasana. A dos quarts d’1 del migdia, a les mateixes pistes de l’escola Festa de l’Escuma per a tothom. Els actes es reprendran a partir de dos quarts de 7 de la tarda, amb la Tarda de jocs per a nens i nenes a la mateixa Escola Torrescasana, on després de berenar es posaran sobre la taula les condicions físiques d’uns i altres amb el tradicional partit de futbol Solters contra Casats. A les 9 del vespre i recorrent els carrers del poble, els Diables de Sant Quintí protagonitzaran el Correfoc de Festa Major i a partir de la mitjanit, la banda Liberty oferirà el Ball de Nit a la Pista. El relleu a l’actuació musical i per continuar la festa, fins a dos quarts de 5 de la matinada, el Dj convidat serà l’encarregat de mantenir a tothom despert.

El diumenge 4 d’agost, els actes de Festa Major començaran a les 11 del matí al Centre, amb Jugarem al futbolí. La Missa solemne de Festa Major en honor al patró Crist Salvador es celebrarà amb acompanyament musical a dos quarts d’1 del migdia i a un quart de 2 a plaça, Ballada i actuació dels Gegants fins a la pista, on a dos quarts de 2 del migdia començarà el Concert Vermut amb la banda Doctor Jazz Friend’s. Ja a partir de dos quarts de 7 de la tarda a l’escola, els Inflables & Voleibol seran les activitats protagonistes per a petits i famílies i a la mateixa pista, per dir adéu a la Festa Major 2019 es celebrarà el Bingo popular a la fresca, on un dels obsequis serà un dels quadres donats per l’artista Josep Sunyer. L’exposició de Sunyer es podrà visitar després de la inauguració del divendres, el dissabte 3 d’agost de dos quarts de 7 de la tarda a les 9 del vespre i el diumenge, al matí de dos quarts d’1 a dos quarts de 3 del migdia i de dos quarts de 7 a les 8 del vespre.

Des de la Comissió de Festes i el Centre Recreatiu d’Espoia es recorda que en cas d’inclemències meteorològiques tots els actes es traslladaran a l’Escola Torrescasana i els menors hauran d’anar acompanyats d’un adult durant les activitats esportives i el Correfoc.

FER UN COMENTARI

*