Inici Societat Cap de setmana d'”Operació quilo” per omplir els bancs d’aliments de l’Anoia

Cap de setmana d'”Operació quilo” per omplir els bancs d’aliments de l’Anoia

COMPARTIR

Aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de juny, la Fundació Banc dels Aliments torna a recuperar la campanya de recollida d’aliments coneguda com “Operació quilo” una iniciativa solidaria, amb l’objectiu de recollir i omplir els diferents recursos d’aliments que estan actius a la comarca. L’increment del cost de productes bàsics, ha incidit directament en la dificultat de moltes famílies, que necessiten del suport d’aquest recurs per a garantir l’adquisició d’aliments de primera necessitat com poden ser llet, oli, llegum, pasta o arròs.

En aquesta campanya en concret, s’adhereixen a la iniciativa els següents establiments comercials: Bon Àrea, Caprabo Llobet i Super Mas (dels municipis d’Igualada, Vilanova del Camí, Montbui Jorba, Piera i la Pobla de Claramunt).

Just a l’entrada de cada establiment, s’habilitarà un espai de recollida de productes, gestionat per persones voluntàries de les diferents entitats que donen suport a aquesta campanya. En aquests moments us recordem que els productes mes necessaris : Oli, llet, llegum (cuit i sec), conserves vàries, farina, pasta i arròs; els productes han de ser de llarga durada i sense caducar.

A més de la crida a recollir aliments, també es demanen persones que vulguin col·laborar a la campanya com a voluntaris, donant un cop de mà als diferents establiments adherits.

Si necessiteu més informació us podeu posar en contacte al telèfon de Creu Roja Anoia (938030789).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*