Inici Destacats L’Anoia reorganitza l’atenció primària i manté oberts quatre ambulatoris de la comarca...

L’Anoia reorganitza l’atenció primària i manté oberts quatre ambulatoris de la comarca les 24 hores del dia

COMPARTIR

Quatre ambulatoris de l’Anoia funcionaran les 24 hores del dia per tal de disminuir la pressió assistencial a l’Hospital d’Igualada. Segons ha informat el Departament de Salut, a partir d’aquest dilluns queden oberts durant tot el dia el CAP Anoia, a la zona confinada; i els de Calaf, Piera i Santa Coloma de Queralt, a l’exterior. Des de Salut també han explicat que s’han redistribuït equips i tasques per optimitzar al màxim els recursos, i s’incrementarà l’atenció telefònica, l’Econsulta, l’atenció domiciliària i l’atenció a les residències de gent gran.

El punt d’urgències de baixa complexitat que hi havia a l’Hospital s’ha traslladat al CAP Anoia, que incorporarà un espai de descans per als professionals. A l’àrea confinada, a més, de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre, tots els serveis de pediatria, llevadores, odontòlegs i treball social es concentraran al CAP de Vilanova del Camí, per minimitzar el risc de contagi. La resta de patologies s’atendran al CAP Anoia.

Cal recordar que a les portes del CAP Anoia s’ha habilitat una carpa dedicada a fer triatge i des d’on es deriva cada pacient al recurs sanitari més adequat.

Fora de la zona de confinament, a banda dels ambulatoris de Calaf, Piera i Santa Coloma de Queralt, el consultori local de la Pobla de Claramunt continuarà obert de dilluns a divendres, entre 8 del matí i 8 del vespre.

COMPARTIR

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*