Inici Societat El CAP Igualada Nord reobre portes el proper dilluns

El CAP Igualada Nord reobre portes el proper dilluns

COMPARTIR

El CAP Igualada Nord reinicia l’activitat el proper dilluns després d’haver acollit durant els darrers dos mesos diferents àrees i activitats assistencials en el marc de la crisi sanitària del coronavirus.  Tot i això, des del centre remarquen que només s’hi ha d’anar presencialment si els professionals ho indiquen personalment als seus usuaris.

Els professionals aniran prioritzant les urgències i el seguiment de les malalties cròniques o altres patologies. Es posaran en contacte telefònic o via e-consulta amb els usuaris que necessitin un seguiment més immediat.

Si els ciutadans han de contactar amb el centre, ha de ser a través de la Meva Salut (900 053 723), per correu electrònic (capnord@csa.cat) o telefònicament, com a última alternativa, al 938 075 800.

Pel que fa a l’equip de pediatria i l’Assistència a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR), de moment, seguirà atenent-se des del CAP de Vilanova del Camí.

En cas de requerir una atenció urgent, cal que l’usuari es posi en contacte a través dels canals abans esmentats.

Recomanen, en qualsevol cas, que se segueixin les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries per a tota la ciutadania.

FER UN COMENTARI

*