Inici Teatre Cap de setmana teatral a Piera

Cap de setmana teatral a Piera

COMPARTIR

[Img #25095]Aquest cap de setmana, per l’escenari del Teatre Foment hi han passat 2 obres: ‘Agost’, amb el Grup de Teatre de Ca n’Aguilera, i ‘Jerusalem’, una de les obres del concurs de teatre d’enguany.

 

Divendres a la nit, el Grup de Teatre de Ca n’Aguilera va representar l’obra Agost, original de Tracy Letts, al Teatre Foment de Piera. Sota la direcció de Pere Picart, els actors i les actrius del grup –donant vida a un total de tretze personatges- van posar en escena durant tres hores la història de tres generacions, amb les dones com a protagonistes. L’obra va tenir moments dramàtics i tensos, combinats amb notes humorístiques que a estones van arrencar els riures del públic assistent.

 

L’opinió generalitzada va centrar-se en el bon nivell de l’agrupació de Ca n’Aguilera, que va mantenir en tot moment molt bon ritme escènic, sense temps morts, cosa que va fer que una obra llarga, d’un pròleg i tres actes, passés ràpidament.

 

D’altra banda, dissabte a la nit es va representar la segona obra del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera. Jerusalem va ser l’obra del grup Scla’ka Si Teatre de Cardedeu, que va participar al concurs amb una obra divertida, però alhora trista, on l’espectador acaba donant voltes sobre el seu propi Jerusalem i el que cal fer per arribar-hi.

 

El XXXIX Concurs de Teatre Amateur consta d’un total de 10 obres participants i es representa els dissabtes, a les 21.30 h, al Teatre Foment de Piera. Podeu consultar el calendari a www.viladepiera.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*