Inici Futbol Cap de setmana de victòries pel CFS Òdena

Cap de setmana de victòries pel CFS Òdena

Vallirana AE 4 – 1 CFS Òdena Femení

Partit molt treballat defensivament on s’ha de millorar l’encert de cara a porteria.
El partit començava amb un gol de l’equip local gracies a un error de marcatge de les odenenques. Malgrat encaixar el gol tan aviat, les noies del CFS Òdena ho seguien intentant i tenien varies ocasions de gol per poder empatar el partit, inclòs per posar-se per davant al marcador.
No va ser així, per que les locals aconseguien fer 3 gols més durant el partit. I va ser  amb el partit gairebé finalitzat, quan la jugadora del CFS Òdena Maria amb un xut de falta va fer el 4-1 definitiu al marcador.
Felicitar a les noies una vegada més per l’esforç i el treball demostrat a la pista.
Pròxim partit contra Terra Negra CEFS, diumenge dia 1 de març a les 16:00h de la tarda al pavelló Mestre Vila Vell d’Òdena.

CFS Òdena Infantil 5 – 2 CE FutsalCervelló

Gran victòria de l’infantil!

Per fi, desprès de potser massa temps sense puntuar, ha arribat una victòria de l’infantil odenenc, molt esperada per tots.

Partit plantejat a pressionar el rival en camp contrari per dificultar-los la sortida de pilota. Ràpidament la pressió ha donat els seus fruits i el partit es posava molt de cara amb un 3 a 0 al marcador. 3 – 1 al descans, i a la represa arribarien dos gols més pels locals, gràcies a la pressió i intensitat dels jugadors odenencs.

5 a 2, marcador final, en un partit molt complert per part de TOTS els jugadors. Des d’aquí felicitar-los, i convidar-los a seguir-se esforçant per mantenir la línia ascendent.

CFS ÒdenaCadet 6 – 2 AEE Joviat de Manresa

Després de la jornada de descans, tornava el futbol sala al pavelló mestre vila vell. Inici dubitatiu amb un gol de l’equip visitant als 50 segons, tot i així l’equip cadet va revifar i es posava cinc a un a la mitja part amb ocasions que podrien haver sigut més gols per part de l’equip odenenc. A la segona part, relaxació degut al marcador, però amb el domini de la pilota que es veuria amb un altre gol. L’equip visitant, va reduir diferencies amb un gol a poc del final que seria definitiu. Al marcador final 6-2 per mantindré la bona dinàmica de victòries.

CCR Baganès 2 – 4 CFS Òdena Sènior

Partit difícil del nostre Sènior a un pavelló també molt difícil contra un rival que el partit de la primera volta, va saber dominar i aconseguir els 3 punts. Però el nostre Sènior no podia permetre perdre un altra vegada la oportunitat de aconseguir els 3 punts i va començar el partit amb molta intensitat, amb una defensa molt tancada i sortint  a la contra.

L’equip visitant estava portant la iniciativa i va començar a tenir oportunitats i en una jugada de corner va aconseguir fer el primer i el segon gol que va venir de part de el número 7 (Sergi Escriu), i així va arribar el descans.

La segona part el partit va començar amb l’equip local pressionant a tota la pista i l’equip visitant va intentar sortir de la pressió, però dues jugades fortuïtes van fer que l’equip local empates el partit (2-2). El nostre Sènior va saber sobreposar-se i va aconseguir marcar el tercer de doble penal de part una altra vegada del nostre número 7 (Sergi Escriu), i així aconseguir un hat-trik i posar a l’equip per davant.

Als minuts finals l’equip local va sortir de 5 i en una contra el nostre número 9 (Gerard Martínez) va sentenciar el partit a 1 minut del final. Gran victòria del nostre Sènior que comença a remuntar la situació del descens i a mirar cap a dalt.