Inici Bàsquet Cap de setmana de derrotes per al Vilanova Bàsquet Endavant

Cap de setmana de derrotes per al Vilanova Bàsquet Endavant

En una jornada en què les noies de l’infantil femení van veure ajornat el seu partit davant el S.E.C.C. Els Cafeters, la resta d’equips del club no van tenir gaire sort en els seus enfrontaments.

[Img #20900]Els nois de l’infantil masculí van rebre la visita de l’Ampa Santa Teresa i van caure derrotats per 29 a 48. L’equip rival no va fer honor al seu sant nom i des del començament va desenvolupar un joc dur i fins i tot agressiu en defensa que no va saber tallar l’àrbitre i que va descentrar els jugadors locals.

Després d’un primer quart fluix en defensa (7-19) la reacció vilanovina va portar el marcador al descans a un esperançador 17-21. A la represa les forces continuaven equilibrades i es va entrar al tram final del partit amb un ajustat 27 a 33. Els vilanovins, però, no van poder completar la remuntada i la diferència final es va ampliar fins al 20 punts.

En aquesta crònica, el club es vol fer ressò de “l’actitud xulesca d’alguns jugadors del Santa Teresa que no hauria de tenir cabuda en els terrenys de joc, i molt menys en aquestes categories”. Tal i com manifesten els vilanovins “correspondria als entrenadors tallar d’arrel aquests comportaments impropis  de jugadors en període de formació”.

Van jugar: Pau Serrano, Marcos García(3), Adrià Sala(8), Víctor Larrache(4), Nathan Lorente, Carlos Lorenzo(9), Arnau Cano(2) i Christian Martínez(3). Entrenador: Héctor Castillo

A la tarda, l’equip sots 25 en una segona part desastrosa va regalar la victòria al McDonalds Sant Vicenç amb qui va perdre 34 a 50. El primer quart, després del 0 a 5 inicial, va oferir la millor versió en atac dels vilanovins en tota la temporada, amb encert tant des de l’exterior com des de dins.

Al segon quart, tot i baixar el ritme ofensiu, el Vilanova va continuar donant una bona sensació i al descans es va arribar amb un ajustat 30-29. A la represa, al minut 24 es va arribar als tres punts d’avantatge (34-31) però a partir d’aquí, el desastre; el Sant Vicenç va pujar la pressió defensiva i amb la inestimable ajuda arbitral (que va xiular 20 faltes personals als vilanovins per només 4 als visitant ) els locals es van anar del partit, i no van aconseguir cap punt més. Una llàstima, d’acord amb el joc desenvolupat en la primera meitat.

Parcials: 18-17, 12-12, 4-15 i 0-6

Van jugar: Edgar Cabral(2), , Fernando Leno (9) , Óscar Borrega (4), Héctor Castillo(3) , David Longaron  ,Óscar Gómez , Stalin Rodríguez (8), Adrià Lloret (8) i Roger Manzano . Entrenador Pep Ferrer