Inici Bàsquet Cap de setmana de derrotes pels equips del Vilanova de bàsquet

Cap de setmana de derrotes pels equips del Vilanova de bàsquet

[Img #12855]

Va obrir jornada l’equip infantil masculí, amb derrota devant el AMPA STA TERESA DE JESÚS per 38 a 36.
Gran partit dels nois que van estar a punt d’aconseguir la primera victòria de la temporada. Van estar per davant al marcador durant 39 minuts i malauradament una cistella a l’últim segon va privar als vilanovins d’una més que merescuda victòria. La feina ben feta i el treball dóna els seus fruits. Enhorabona als jugadors i entrenador.
Parcials 6-7, 10-11, 4-14 i 18-4.
Van jugar Jonathan Martínez (11), Marc Lumbreras (4), Victor Larrache (19), Arnau Cano, Cristian Martínez,

[Img #12856]

Carlos García i Santiago Torres (2). Entrenador Héctor Castillo.
L’equip cadet va ajornat el seu partit.
L’equip infantil femení va perdre davant el líder de la competició PERE VIVES per 54-7.
Les noies vilanovines van tenir un partit molt dur amb un equip superior físicament, i que a més es va aprofitar de la permissivitat del joc d’empentes continues que feien les jugadores rivals.
Parcials 12-3, 14-2, 10-0 i 18-2.
Van jugar Lucía Moreno (3), Irene Leno (2), Maria Vega (2), Andrea García, María Figueredo, Carla Bocache i Marina Navarro. Entrenador Oscar Borrega.
L’equip sots 25 masculí va perdre amb el C.B.MASQUEFA per 25-88.
Partit marcat un altre cop per un mal primer quart en defensa, que marca la resta del partit, 4-20 als 6 minuts de joc.  A partir d’aquest moment, van defensar millor, però a la segona part el cansament, degut a les moltes baixes per lesió, va perjudicar els jugadors.
Parcials 8-24, 8-18, 5-22 i 4-24.
Van jugar Joan Marc Tomàs, Fernando Leno (5), Victor Ajenjo (4), Camilo Rodríguez, Oscar Borrega (6), Héctor Castillo (2), Adrià Lloret (1) i Albert Vilalta (5). Entrenador Pep Ferrer.
Per últim l’equip sènior femení va perdre davant el BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ per 48-57.
El començament del partit no feia presagiar el resultat final. Les jugadores vilanovines van sortit molt motivats en defensa i amb un gran encert en atac i  així es va arribar al final del primer quart amb el marcador 19-8. El segon va ser més igualat 8-10, però es mantenien les distancies al lluminós.  A la segona part l’equip visitant va millorar molt en atac, va començar a retallar les diferències i es va arribar al final del tercer quart amb el marcador igualtat a 36. L’últim quart el van dominar totalment i es arribar al final amb la màxima diferència per l’equip visitant.
Parcials 19-8, 8-10, 9-18 i 12-21.
Van jugar Clàudia Oller (13), Cèlia Conill (13), Laia Noguera, Alexandra Vives, Susanna Sánchez (2),  Montse Bertran (7), Alba Bautista (6) i Berta Solà (7).