Inici Bàsquet Cap de setmana de derrotes pel Bàsquet Vilanova

Cap de setmana de derrotes pel Bàsquet Vilanova

COMPARTIR

[Img #6312]L’equip júnior va perdre davant el BÀSQUET SAMA VILANOVA per 34 a 47. Bon partit de l’equip, molt concentrats a la defensa, no van perdre mai la cara al partit, si bé van estar sempre al darrera al marcador, l’equip rival va tenir que lluitar de valent per fer-se amb el partit. A l’últim quart una gran defensa amb moltes ajudes, va deixar el rival 8 minuts sense anotar cap punt. Van jugar Dani Velasco, Tiago Rodríguez (5), Albert Moreno (3), Camilo Rodríguez (6), Carlos Latorre(4),  Alex Nebrera (4), Dani Sánchez (2), Sergi Brugués (10), Samuel Caballero, Javier Sànchez i [Img #6313]Leo Rodríguez.

L’equip sènior masculí va perdre davant el JESÚS MARIA CLAUDINA THEVENET per 37 a 70. Mal partit en línies generals, amb estones de bon joc. La fragilitat defensiva va condemnar l’equip sobretot a la primera part on va rebre 41 punts. L’equip rival, molt més experimentat es va aprofitar d’aquesta feblesa.
Van jugar Camilo Rodríguez (3), Ricard Pons (11), Fernando Leno (5), Víctor Ajenjo (2), David Jurado, Gerard Pons (2), Manu Contreras (3), Carlos López (2), Carles Llop, Albert Vilalta (7) i Adrià Díaz (2).

El divendres les noies del sènior femení van jugar i perdre amb el VILANOVA I LA GELTRÚ, un partit ajornat al seu dia, per 47 a 41. D’aquest partit no disposem de l’acta, però les notícies que ens arriben, es que va ser un partit jugat de poder a poder fins als últims minuts que va ser quan es va decantar la balança del costat de l’equip rival.

L’equip aleví mixt no va tenir partit aquest cap de setmana.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*