Inici Festes Cap de setmana de Carnestoltes

Cap de setmana de Carnestoltes

COMPARTIR

IGUALADA

 

[Img #20232]El dissabte, a partir de les 18:30h, tindrà lloc la rua, amb el recorregut habitual des de la plaça de la Masuca fins a la plaça de Cal Font. Estarà encapçalada per la Xaranga Quatre Vents i comptarà amb la participació, tancant la comitiva, de la Carrossa del Rei Carnestoltes amb el seu seguici, a càrrec de l’entitat Bitrac Dansa, que celebra enguany el seu 25è aniversari.

 

Aquest 2015 hi ha vint comparses inscrites amb un total aproximat de 2.700 persones participants. El Carnaval d’Igualada compta, com és habitual, amb la col·laboració de l’Antic Gremi de Traginers, que prepara la botifarrada final, del Gremi de Flequers de l’Anoia, que proporciona el pa necessari, i de l’empresa Carrefour, que aporta els 200 quilos de botifarra que se serveixen a les comparses.

 

Es repartiran cinc premis de 500 euros i deu de 200 euros, amb trofeus també per les tres millors comparses. L’endemà, diumenge dia 15, a les 12h i a la plaça de l’Ajuntament, tindran lloc la Minirua i el Ball Infantil de Disfresses, a càrrec del grup Pentina el Gat, i l’espectacle Revolució, amb la col·laboració de la Xarxa d’Igualada.

 

PIERA

 

[Img #20231]Divendres 13 de febrer – Rua de les llars d’infants

A les 16.45 h, Rua de les llars d’infants pels carrers Llobregat, Sant Cristòfol, Maragall i Pere Farrés (rua oberta a la participació de tothom)
Fi de festa amb xocolatada i espectacle d’animació de Tato’s Show

Dissabte 14 de febrer – Rua de Carnaval
A les 19.45, concentració dels concursants a la pista esportiva de l’Avinguda Barcelona
A les 20 h, sortida de la rua de Carnaval
Recorregut: Piereta, Sant Cristòfol, Sant Bonifaci, Dr. Carles, Jaume Fons i carrer de la Plaça. Lectura del pregó guanyador i entrega de premis a la plaça del Peix.
Seguidament, recorregut invers des de la plaça del Peix fins a la Nau de Cal Sanahuja, i disco mòbil per finalitzar la festa.

Diumenge 15 de febrer – Carnaval infantil

A les 17.30, Carnaval infantil a la Nau de Cal Sanahuja, amb animació de les Pallasses Pallusses

Dimecres 18 de febrer – Enterrament de la sardina
A les 20 h, enterrament de la sardina. La comitiva fúnebre surt des de la plaça Jove fins al carrer de la Plaça. A continuació, sardinada popular a la plaça del Peix.

 

LA POBLA DE CLARAMUNT

 

[Img #20230]El divendres 13 de febrer l’entitat Barrufet Roig organitzarà una festa de disfresses i el dissabte 14 de febrer la regidoria de Cultura de l’Ajuntament farà una rua que finalitzarà amb un berenar i una discomòbil a l’Ateneu Gumersind Bisbal.

 

La festa de disfresses del divendres, oberta a joves de més de 16 anys, es farà a partir de les 12 menys cinc de la nit a l’Ateneu Gumersind Bisbal. Es comptarà amb la música que punxarà el DJ Àlex. El preu de l’entrada serà de 2 euros. Aquesta activitat té la col·laboració de l’Ajuntament.

 

El dissabte a les 6 de la tarda des de la plaça dels Països Catalans sortirà la rua de carnestoltes, que recorrerà diferents carrers del municipi amb l’animació del grup La Cremallera. El recorregut finalitzarà a l’Ateneu Gumersind Bisbal, on hi haurà berenar per a tots els nens i nenes disfressats i discomòbil. Com cada any, hi haurà l’esperada pluja de confeti.

 

La regidoria de Joventut, a través del Cau Jove, organitzarà, el dijous 12 de febrer, un taller de truites i botifarra d’ou. L’activitat tindrà lloc de 2/4 de 6 de la tarda a les 8 del vespre a la Sala Polivalent de l’espai juvenil i serà gratuïta.

 

La disbauxa del carnestoltes a la Pobla de Claramunt s’allargarà fins al diumenge 22 de febrer amb la festa de disfresses que organitzarà l’Associació per a l’Oci de la Gent Gran. L’activitat tindrà lloc a les 6 de la tarda a l’Ateneu Gumersind Bisbal. Hi haurà ball amb el músic Bartomeu. Per a les persones que vagin disfressades l’entrada serà gratuïta. Aquest acte comptarà amb el suport de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament.

 

CARME

 

Carme celebrarà diumenge el tradicional concurs de disfresses per Carnestoltes amb aquest horari:

5 de la tarda, Inscripcions concurs de disfresses al Teatre i, un quart d’hora més tard, inici de la Rua amb el grup CREMALLERA. Sortida del teatre i cercavila pels carrers del poble fins a tornar al local del teatre.

 

6 de la tarda, al Teatre, animació infantil amb el grup CREMALLERA i lliurament de premis de les comparses i disfresses.

 

En acabar, berenar per a tothom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*