Inici Societat El CAP de Capellades reobrirà dilluns

El CAP de Capellades reobrirà dilluns

COMPARTIR

El Centre d’Atenció Primària (CAP) Capellades tornarà a obrir aquest dilluns 18 de maig, després que hagi estat tancat durant les darreres setmanes a causa de la situació de pandèmia de la COVID-19. L’equipament obrirà de 8 a 15 h, de dilluns a divendres. El telèfon de contacte del CAP és el 93 801 16 91. Per poder gestionar les demandes de la ciutadania cal trucar-hi o bé accedir a l’eConsulta abans de desplaçar-s’hi per concretar els detalls de la visita.

Les persones usuàries es podran adreçar al mateix telèfon per realitzar les seves consultes. El CAP Piera donarà cobertura a la població de l’Àrea Bàsica de Salut Capellades per aquelles visites presencials no resoltes per via telefònica o eConsulta/videoconsulta.

Evitar els desplaçaments als CAP

Amb la voluntat d’evitar els desplaçaments innecessaris als centres d’atenció primària, en el moment actual es fa una crida a utilitzar el telèfon o la consulta virtual. Els professionals de l’ICS a la Catalunya Central recorden la importància de donar-se d’alta a l’aplicació La Meva Salut, per tenir accés a totes les dades i a les consultes en línia (l’eConsulta i la videoconsulta).

FER UN COMENTARI

*