Inici Destacats La candidatura Fem Òdena AM es presentarà divendres

La candidatura Fem Òdena AM es presentarà divendres

COMPARTIR

Aquest divendres 29 de març, a les 20h al Teatre Unió Agrícola d’Òdena, tindrà lloc la presentació de l’equip de la candidatura Fem Òdena AM, encapçalada per la periodista odenenca Maria Sayavera.

En la trobada, oberta a tots els veïns del municipi, es presentarà la llista configurada per a les eleccions municipals del mes de maig, a més de tot l’equip de treball que durant els darrers mesos ha estat elaborant les propostes per al conjunt del poble, mitjançant la participació veïnal.

L’acte estarà apadrinat a més, per la diputada igualadina al Congrés Carolina Telechea, i candidata número 3 a les llistes d’Esquerra Republicana en les properes eleccions Generals.

En finalitzar, s’oferirà una copa de cava per a tots els assistents i es convidarà a compartir una estona més distesa tot conversant.

Fem Òdena AM estrena web 

Fem Òdena AM ha posat en marxa la web femodena.com a través de la qual donarà a conèixer tots els aspectes de la candidatura d’esquerres liderada per Maria Sayavera a les eleccions municipals.

El web presenta el seu projecte pel municipi, del qual en sorgiran les propostes concretes a treballar; un projecte creat a través de les reunions amb veïns, entitats i col·lectius del municipi, tot apostant per la participació ciutadana.

A més, la web també posa a disposició dels veïns una bústia ciutadana i diferents formes de contacte amb la formació, per tal de facilitar la comunicació i apropar-se a la gent, tot convidant a rebre propostes i suggeriments per treballar per Òdena.

“Volem oferir un projecte pel municipi elaborat a través de les opinions recollides dels veïns”, afirma Sayavera, “que sigui compartit per una gran majoria i que puguem treballar amb totes les forces municipals del poble”, assegura.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*