Inici Cinema El Canal 33 estrena el documental ‘A la puta strasse. 2º Acto’,...

El Canal 33 estrena el documental ‘A la puta strasse. 2º Acto’, de la igualadina Anna Cervera

COMPARTIR

El documental “A la puta strasse. 2º Acto’, dirigit per la igualadina Anna Cervera, s’emet aquest dijous 25 de gener a les 11 de la nit, en el programa El documental del Canal 33.

El documental és un retrat del teixit social més bohemi i artístic que s’amagava sota la capa turística del barri gòtic de Barcelona. Arrel del tancament del mític bar “2º Acto” que ha estat el temple de l’underground durant més de 30 anys, la pel·lícula explora en les vides dels clients més singulars, i acompanya al propietari durant el procés de desmantellar el local, amb tocs d’humor, realitat, tristesa i optimisme.

La clientel·la del bar era mixta i variada: hereus la mítica llibreria de còmics Makoki, fundadors de la revista Càñamo, músics del Liceu, artistes, intel·lectuals o viatgers. També era punt de trobada de Jorge Cervantes, considerat el gurú del cultiu del cànnabis, el fotògraf Max Messerli o el pallasso Jango Edwards, entre d’altres.

Un món difícil de conèixer, que ja no existeix i que ja forma part de la història del barri gòtic de Barcelona. Així ho defineix l’artista Quico Palomar, un dels protagonistes i fundador de Fura del Baus : “Barcelona s’està desbarcelonitzant”.

El documental va ser finalista als Premis Gaudí 2016 com a millor documental i està produït per De Verité Produccions, amb la col·laboració de Micgrup Audiosivual, LastCrit i Aved Produccions.

És el primer documental realitzat per Anna Cervera, codirectora del Festival Zoom de Televisió d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*