Inici Cinema El Canal 33 dedica un programa als films de l’igualadí Gerard Freixes

El Canal 33 dedica un programa als films de l’igualadí Gerard Freixes

COMPARTIR

Televisió de Catalunya dedicarà aquest dilluns una edició del programa CURTCIRCUIT Taller als films de l’igualadí Gerard Freixes.

“CURTCIRCUIT Taller” és una nova iniciativa de Televisió de Catalunya per a donar a conèixer l’obra de realitzadors independents centrats en el curtmetratge i d’entitats amb una llarga trajectòria en aquest format amb escoles de cinema com l’ECIB.

El programa del dilluns vinent se centra en les obres de Gerard Freixes, creador audiovisual amb una llarga trajectòria que oscil·la entre el curt, el videoart i el cinema experimental. Les seves obres es caracteritzen per partir de l’ús d’Imatges d’arxiu, extretes d’altres pel·lícules, que retoca i modifica digitalment per a crear-ne noves narracions.

Els seus vídeos han sigut projectats en Festivals de Cinema de tot el món, aconseguint desenes de premis. A més de ser objecte d’estudi en algunes universitats.

La selecció que s’emetrà recopila obres realitzades entre 2008 i l’actualitat:

IDENTITY PARADE (2017) El curt més recent, presenta una festa de disfresses on no es sap qui s’amaga rere la mascara.

THE HOMOGENICS (2010) En aquest film, mitjançant imatges de The Dick Van Dyke Show, presenta la família Homogènic.

THE PARTING DANCE (2013) es una Videocreació que representa visualment la erosió en una parella a través d’un musical de ball.

ALONE (2008) es un curt on la manipulació de les imatges d’arxiu du l’individualisme de l’heroi al seu extrem absolut.

El programa s’emetrà al Canal 33 aquest dilluns 3 d’Agost a partir de les 23 h i posteriorment es podrà consultar en línia.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*