Inici Societat El Campus Universitari Igualada-UdL obre preinscripcions amb 210 noves places

El Campus Universitari Igualada-UdL obre preinscripcions amb 210 noves places

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ofereix 210 places per a estudiants de primer pel curs 2018-2019. A partir d’aquest dilluns dia 4 de juny i fins el 2 de juliol, la Generalitat de Catalunya obre el període de preinscripcions universitàries, que es podran formalitzar a través del portal accesuniversitat.gencat.cat.

Mitjançant aquest tràmit, els estudiants que volen començar un grau universitari de cara al proper curs, elaboren la seva llista de prioritats: graus i universitats on els voldrien cursar. Una llista que, després de la realització de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) i en funció de la nota obtinguda en aquestes proves i a Batxillerat, determinarà a quina de les opcions escollides accedirà l’estudiant.

Una oferta formativa amb un 100% d’inserció laboral

El Campus Universitari Igualada-UdL encara el curs 2018-2019 amb una oferta formativa que ha registrat un 100% d’inserció laboral en els darrers tres anys, i aposta per noves titulacions que responen a les necessitats d’ocupació del territori. D’una banda, en l’àmbit de l’Enginyeria s’engega el grau en Tècniques d’Interacció Digital i Computació, un grau de tres anys de durada impartit en format dual, el que vol dir que l’estudiant combina la formació a les aules amb feina remunerada en empreses, amb contracte laboral. Així mateix, es reforça el grau en Enginyeria en Organització Industrial, amb la Logística, estrenant el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística. Finalment, en la branca de les Enginyeries, s’ofereix el grau en Enginyeria Química, uns estudis amb molta projecció en l’àmbit laboral.

En la branca de les Ciències de la Salut, el Campus Universitari Igualada-UdL imparteix el grau en Infermeria i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia, un grau que permet a l’estudiant obtenir una doble titulació universitària allargant tan sols un any els estudis.

Pel que fa als màsters, segueix l’aposta pel màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa, i s’engega el màster en Simulació Clínica i Seguretat del Pacient, que es farà exclusivament a Igualada en col·laboració amb el centre 4D Health.

FER UN COMENTARI

*