Inici Societat El Campus Universitari Igualada-UdL celebra dissabte una nova Jornada de Campus Oberts...

El Campus Universitari Igualada-UdL celebra dissabte una nova Jornada de Campus Oberts per a famílies

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada de la Universitat de Lleida (UdL) celebra el proper dissabte dia 4 de maig la Jornada de Campus Oberts per a famílies, un esdeveniment dirigit a pares, mares i estudiants que vulguin informar-se sobre els estudis, tant de grau com de màster, que s’imparteixen al campus igualadí. A més, en aquesta Jornada es podran conèixer també les instal·lacions, el professorat i els serveis del centre. La darrera Jornada de Campus Oberts per a pares i mares es va celebrar el dissabte 6 d’abril i gairebé un centenar de persones van acudir al campus.

Les visites s’organitzaran en diferents torns, en funció de l’oferta formativa que es vulgui conèixer. Pels estudis en ciències de la salut, que ofereix la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia, la visita es farà a les 10h. D’altra banda, pels interessats en els graus i màsters d’enginyeria que l’Escola Politènica Superior de la UdL imparteix al campus anoienc, el torn de visita serà a les 12h.

L’oferta formativa del Campus Igualada-UdL

Els estudis de l’Escola Politècnica Superior de la UdL que s’imparteixen al Campus Universitari Igualada-UdL són el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística, el grau en Enginyeria Química i el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació. Aquest darrer, un grau en formació dual, és a dir, on l’estudiantat fa pràctiques remunerades en empreses amb un contracte laboral alhora que es forma a les aules. Finalment, en l’àmbit de l’enginyeria, el campus igualadí ofereix també el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa.

En la branca de les ciències de la salut, la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la UdL ofereix a Igualada el grau en Infermeria i el doble grau en Fisioteràpia i Nutrició Humana i Dietètica.

FER UN COMENTARI

*