Inici Destacats Campus Motor Anoia obre el període per rebre propostes pel Repte Connected...

Campus Motor Anoia obre el període per rebre propostes pel Repte Connected Car

COMPARTIR

Campus Motor Anoia ha obert el període d’inscripcions al Repte Connected Car, una crida a la generació de solucions tecnològiques necessàries per a l’evolució del sector del motor. El repte està adreçat als emprenedors interessats en presentar aplicacions vinculades al vehicle connectat, mitjançant una activitat de co-creació entre entitats i professionals. La iniciativa donarà a conèixer les solucions presentades i finançarà la millor d’elles. Campus Motor Anoia ha estat present a BIZ Barcelona i al Saló Internacional de l’Automòbil de Barcelona per promocionar el Repte entre les empreses emergents del sector del vehicle connectat.

Les propostes es poden presentar al Repte Connected Car individualment o en un equip de fins a quatre persones. La inscripció s’ha de fer a través del formulari del web Campusmotor.eu/repte-connected-car fins el 17 de setembre, inclòs. Campus Motor Anoia comunicarà abans del 23 de setembre quins projectes passen a la presentació final, els quals seran convocats per assistir a una jornada final, el 26 de setembre, en què el jurat farà públic el veredicte.

La iniciativa público-privada compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellolí, Atlantis IT, Clúster de la Indústria de l’Automoció (CIAC), Geomotion Games, Gestoria Carles, Idiada Automotive Technology, Instint Tecnologies, Investitjic i Servisimó. Aquestes empreses són les que fan possible el Repte Connected Car donant el finançament necessari per crear oportunitats a noves idees per poder desenvolupar reptes que tenim en el món actual.

El Campus Motor Anoia és una aposta per al desenvolupament del sector del motor i, concretament, pel vehicle connectat, per part del Consell Comarcal de l’Anoia i amb el suport dels ajuntaments de l’Anoia. En aquesta línia, el Consell Comarcal de l’Anoia està oferint formació especialitzada vinculada al vehicle connectat, cooperatiu i autònom, amb el suport de Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i està pendent de la resolució del projecte d’especialització i competitivitat territorial “Anoia Connected Car Living Lab”.

FER UN COMENTARI

*