Inici Societat El Campus Igualada-UdL presenta una oferta formativa renovada al Saló de l’Ensenyament...

El Campus Igualada-UdL presenta una oferta formativa renovada al Saló de l’Ensenyament de Barcelona

COMPARTIR

El Campus Universitari Igualada-UdL ha aprofitat el Saló de l’Ensenyament de Barcelona, que ha tingut lloc del 14 al 18 de març al Recinte de Montjuïc, per presentar les principals novetats de l’oferta formativa que proposa pel curs 2018-2019.

Entre aquestes novetats, s’hi troba el grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, un grau amb una durada de tres anys i que es planteja en format dual, és a dir, combinant la formació a les aules amb pràctiques remunerades en empreses, obtenint un contracte laboral. Aquest nou grau, donarà el tret de sortida el proper curs amb un total de 40 places a primer. El grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació té com a objectiu formar professionals del món de la computació, posant l’accent en el disseny i la implementació de les aplicacions interactives. La principal finalitat és aportar als estudiants una sòlida formació bàsica complementada amb amplis coneixements pràctics que els permetin integrar-se ràpidament al món laboral i, al mateix temps, cobrir les demandes del sector TIC.

A banda d’aquesta nova titulació, el Campus Universitari Igualada-UdL seguirà impartint el grau en Enginyeria Química amb una oferta formativa molt lligada a les necessitats d’ocupació del territori, i el grau en Organització Industrial i Logística on es pot compaginar la formació tècnica pròpia d’una enginyeria amb la formació en gestió i administració d’empreses. Aquestes dues titulacions són de l’àmbit de l’enginyeria industrial, sent comuns el primer i segon curs amb el grau en Enginyeria Mecànica, Electrònica industrial i Automàtica i el grau en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.

L’oferta es completa amb el grau en Infermeria que es va engegar el curs 2015-2016 i el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia que s’ofereix des del curs 2016-2017. A més, al campus d’Igualada la UdL també oferirà el Màster en Enginyeria del Cuir i un nou Màster de Pràctiques i Simulació Clínica, que tindrà l’hospital simulat 4D Health com a instal·lació clau.

Les dades d’inserció laboral del Campus Universitari Igualada – UdL són un reflex de la gran orientació dels seus estudis cap al món laboral; en els darrers tres anys la xifra d’inserció laboral ha estat del 100% i, actualment, compta amb una base de dades de més de 250 empreses on els estudiants poden realitzar pràctiques.

Jornada de Campus Oberts el 7 d’abril

Perquè els estudiants i pares i mares puguin conèixer de primera mà les instal·lacions, els serveis, el professorat i el pla docent dels graus i màsters en l’àmbit de l’enginyeria que ofereix el Campus Universitari Igualada-UdL, s’ha organitzat pel dissabte dia 7 d’abril una Jornada de Campus Oberts. Així mateix, durant aquesta jornada s’oferiran xerrades dels diferents estudis de la branca de l’enginyeria.

Per poder-hi assistir cal inscriure’s en aquest enllaç abans del dia 31 de març.

FER UN COMENTARI

*