Inici Societat El Campus d’Igualada-UdL inicia el curs recuperant les classes presencials

El Campus d’Igualada-UdL inicia el curs recuperant les classes presencials

COMPARTIR

El nou curs universitari del Campus d’Igualada-UdL ha arrencat aquest dilluns, 13 de setembre, amb l’esperat retorn de les classes presencials en totes les titulacions que es cursen a la capital de l’Anoia. El curs 2021/22 ha començat a Igualada amb prop de 600 estudiants matriculats. Després del passat curs marcat per les fortes restriccions en l’àmbit de la docència presencial a causa de la covid-19, el campus igualadí ha centrat bona part dels seus esforços en fer que els i les alumnes dels graus i màsters que s’hi imparteixen puguin tornar a les aules i iniciar així el curs amb la màxima normalitat possible.

Una de les novetats d’enguany és la implantació del doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Administració i Direcció d’Empreses (ADE), que permetrà obtenir en cinc anys les dues titulacions que fins ara es cursaven de forma separada. El Campus d’Igualada-UdL és el primer centre de Catalunya que ofereix aquesta possibilitat a preus públics.

També es reactiven aquest curs 2021/22 en format presencial els tallers d’Enginyeria que organitza el Campus d’Igualada-UdL per als estudiants de Secundària i Batxillerat, els quals van quedar suspesos l’any passat a causa de la covid-19.

D’altra banda, és previst que aquesta mateixa setmana comencin les obres del nou edifici de Salut al Passeig Verdaguer d’Igualada, que suposarà una millora significativa pels estudis de l’àmbit sanitari que s’imparteixen al Campus. El projecte, que té un pressupost de 6 milions d’euros, acollirà els graus d’Infermeria, Fisioteràpia i Nutrició que la Universitat de Lleida ofereix a Igualada, ubicats provisionalment a La Teneria. És previst que el nou edifici universitari entri en funcionament el curs 2022-2023, amb una capacitat per a 500 estudiants.

Al Campus Universitari Igualada-UdL actualment s’hi imparteixen els graus en Enginyeria Química, Enginyeria en Organització Industrial i Logística, Tècniques d’Interacció Digital i de Computació, Administració i Direcció d’Empreses, Infermeria, el doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i en Fisioteràpia, el nou doble grau en Organització Industrial i Logística i ADE, i el màster universitari en Enginyeria del Cuir, únic a Europa en la seva especialitat.

Acollida dels nous alumnes

Aquest dilluns s’ha celebrat la Jornada d’Acollida al nou estudiantat. Al matí s’ha donat la benvinguda a l’Ateneu Igualadí i a la seu de La Teneria als nous alumnes de primer curs del grau d’Infermeria i del doble grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia, i al Pla de la Massa s’han rebut els nous estudiants del grau en Tècniques d’Interacció Digital i de Computació (TIDIC), el grau en Enginyeria Química, el grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i el doble grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística i Administració i Direcció d’Empreses (ADE). A la tarda ha estat el torn dels nous estudiants del grau en Administració i Direcció d’Empreses, que han estat rebuts a les instal·lacions del Pla de la Massa.

Després de la benvinguda, els equips directius de les facultats i escoles de la Universitat de Lleida que imparteixen titulacions al Campus d’Igualada han presentat els plans d’estudis i els diversos serveis de què disposen els alumnes, i tots plegats han realitzat una visita a les instal·lacions del campus igualadí.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*