Inici Destacats El campionat nadalenc de futbol sala de Piera fomenta la inclusió social

El campionat nadalenc de futbol sala de Piera fomenta la inclusió social

COMPARTIR

El passat 28 de desembre va finalitzar el XVI Campionat de Futbol Sala ‘Nadal 2018’ que organitza cada any el CRAE En Polzet amb la col·laboració de CEPS Projectes Socials i l’Ajuntament de Piera. Hi han participat 33 equips i més de 300 persones distribuïdes en les categories promeses, prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. L’esdeveniment ha comptat també amb el patrocini d’empreses pierenques com Family Gins, Art Metal i Tot Esport i l’empresa Socialgrup dels Hostalets de Pierola.

Aquesta setzena edició del campionat ha estat dedicada a fomentar la inclusió social de les persones i particularment a l’entitat Dispiera. De fet, durant la celebració es va organitzar una rifa benèfica que va ser tot un èxit i es van jugar dos partits de futbol solidaris en els quals van participar els nois i les noies de l’associació.

Pel que fa als resultats, aquests van ser els equips guanyadors i finalistes de cadascuna de les categories:
Promeses – Campió: C.F.B. HOSTALETS / Finalista: A.E. PIERA
Prebenjamins – Campió: VIVE EL FUTBOL 2011 de Barcelona / Finalista: PAQUETES F.C. de Piera
Benjamins – Campió: LIONS de Masquefa / Finalista: ELS TOCATIMBRES DEL BEDORC de Piera
Alevins – Campió: LOS COIMBRA de Barcelona / Finalista: SOCIALGRUP dels Hostalets de Pierola
Infantils – Campió: MANRESA C.E. / Finalista: ELS AMICS BLAUS

Un cop finalitzada la competició, la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Maite Guzmán, va ser l’encarregada de lliurar als participants les corresponents medalles i trofeus. Des del consistori es vol reconèixer el treball dels organitzadors per consolidar aquest esdeveniment que vol promoure la pràctica esportiva entre els infants i joves de la vila.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*