Inici Futbol Campionat i ascens per al Cadet A del Futbol Sala Vilanova

Campionat i ascens per al Cadet A del Futbol Sala Vilanova

COMPARTIR

A falta d’un partit per finalitzar la lliga, els cadets han posat el colofó a una temporada extraordinària, on tret d’un empat, han comptat tots els seus enfrontaments com a victòries. El mèrit és encara major tenint en compte que el 90% de la plantilla està formada per cadets de primer any.

Després de dues temporades difícils, marcades per la pandèmia, el club destaca “aquest èxit sense precedents en la història del club, fruit de l’esforç i el treball continu”. Asseguren que “és un premi per a l’equip però també per a tota la família del Futbol Sala Vilanova i per extensió, per a l’esport municipal”.

La nostra felicitació per als jugadors David Nuncio, Pau Rodríguez, Xavi Ruiz, Óscar Hornos, Daniel Rubio, Hugo Nisa, Toni Salgado, Izan González, Jan Nogales, Ramón Larrache, Iker Vázquez i David Pacheco.

També per al primer i segon entrenador: Oriol Panadés i Albert López, respectivament. Així com per al delegat de l’equip, Pedro Larrache.

El Club Futbol Sala Can Titó Vilanova organitza el seu 1r Torneig d’estiu

El Futbol Sala Can Titó Vilanova ha organitzat el primer Torneig d’estiu, una competició que es disputarà al llarg del mes de juliol, al pavelló de Can Titó i que està oberta a les categories benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Cada equip podrà estar format per un màxim de 8 jugadors i podrà ser masculí, femení i també mixt, en el cas de les categories inferiors, fins a infantil.

El preu de la inscripció és de 5 € per jugador i el club vilanoví ha ampliat el termini per inscriure’s fins aquest divendres 18 de juny. Els interessats o poden fer enviant un correu electrònic a cantitovilanova@gmail.com

Els partits es disputaran els dimarts i dijous, de 17:00 a 19:00 h, en les categories benjamí i aleví, i els dilluns, dimecres i divendres, de 19:00 a 21:00 h, en les categories infantil, cadet i juvenil, respectivament.

Amb aquest torneig el CFS Can Titó vol ampliar l’oferta d’oci i esportiva a les tardes d’estiu i animar als nens i nenes i nois i noies a iniciar-se en la pràctica del futbol sala.

L’entitat vilanovina ha obert també el termini d’inscripcions de cara a la nova temporada. L’objectiu del club passaria per aconseguir tenir almenys un equip en cadascuna de les categories, des de prebenjamí fins a juvenil.

Per demanar més informació es pot trucar als telèfons 679660199 (Oriol) o 639109888 (Roger) o enviar un correu electrònic a cantitovilanova@gmail.com

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*