Inici Societat Campanya de Salut i l’Igualada Hoquei Club per animar a vacunar-se

Campanya de Salut i l’Igualada Hoquei Club per animar a vacunar-se

COMPARTIR

Jugadors de l’Igualada Hoquei Club participen a la campanya del departament de Salut a la Catalunya Central que insta la ciutadania a vacunar-se ara aprofitant els darrers dies d’estiu. Amb el lema Vacuna’t Ara, prepara la temporada, els jugadors recorden la ciutadania la importància de vacunar-se per poder protegir-se de la Covid.

Aquesta iniciativa segueix la campanya que es va engegar la setmana passada a tot Catalunya que recorda que la pandèmia no fa vacances, també fa una picada d’ullet al món de l’esport i als seus seguidors recordant que ara és l’hora de preparar la temporada. En un moment en què els equips professionals comencen o es preparen per a la competició, també es recorda que els seguidors, per poder donar suport als seus equips, han de vacunar-se. Al Bages també hi ha participat el Baxi Manresa i a Osona ho ha fet l’equip del Club Patí Artístic Tona.

L’objectiu del departament de Salut és augmentar el percentatge de persones vacunades i arribar a la tardor amb una bona cobertura poblacional. Per això es fa una crida a tothom que encara no s’hagi vacunat que ho faci.

Xifra de vacunació a l’Anoia

Actualment a Catalunya es pot vacunar qualsevol persona major de 12 anys i es pot fer per dues vies:

Demanar cita prèvia al web cat Acostar-se directament a un dels punts de vacunació sense cita prèvia del territori.

Durant aquest mes d’agost s’ha registrat una disminució del nombre de vacunes administrades. Malgrat tenir els professionals, les vacunes i tots els recursos a punt, la priorització de les vacances i la sensació d’una falsa seguretat enfront de la Covid-19, ha fet disminuir el ritme de vacunació.

Vacunació sense cita

Amb la voluntat de millorar els ratis de cobertura, a l’Anoia, s’han organitzat jornades de vacunació sense cita prèvia, aquest dimecres s’han fet a Igualada i Piera, mentre divendres es farà una campanya a Vilanova del Camí, Can Papasseit, de 9 a 19:30 h.

FER UN COMENTARI

*