Inici Societat El camp de futbol de Piera, a punt per a la nova...

El camp de futbol de Piera, a punt per a la nova temporada

COMPARTIR

Aquesta setmana s’han enllestit els treballs de remodelació del camp de futbol municipal de Piera. Les obres van començar a mitjans del mes de maig amb l’objectiu de millorar aquest equipament i deixar-lo a punt per a l’inici de la nova temporada.

El projecte ha inclòs l’estabilització dels talussos existents i la neteja del canal de recollida d’aigües pluvials situat a la coberta de les grades, per a millorar-ne la impermeabilització; i el canvi de la gespa artificial, instal·lada l’any 2007, que es trobava ja al final de la seva vida útil. S’han aprofitat aquests treballs per a modificar el sistema de recollida de les aigües pluvials i substituir els vuit canons de reg existents. S’ha afegit també la millora dels accessos al camp i de les zones laterals, pavimentant l’entrada principal, i s’ha adequat el lateral sud del camp, on s’ha creat un parterre per a plantar-hi arbres.

Aquesta era una de les principals inversions previstes per a aquest 2021 en el Pressupost municipal de Piera.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. El que s’ hauria d’ haver fet és fer un camp nou, amb les mesures reglamentàries, amb unes instal.lacions modernes com tenen gairebé tots els pobles de la comarca. El que s’ ha fet no deixa de ser un nyap que ha costat…no vulgueu saber quant!!!

FER UN COMENTARI

*