Inici Societat La caminada solidària dels Mossos d’esquadra lliura més de 75.000 euros als...

La caminada solidària dels Mossos d’esquadra lliura més de 75.000 euros als hospitals de la Catalunya central

COMPARTIR

Aquesta dijous els Mossos d’Esquadra han presentat l’11a edició de la caminada solidària “Fem el camí al teu costat”, que tindrà lloc dissabte 29 d’abril de 2023. El presentador, Jordi Callau, ha presentat l’acte juntament amb la cap de la Regió Policial Central, la comissària Cristina Manresa, i els padrins de la caminada d’enguany, el doctor i investigador Pere Joan Cardona Iglesias i la meteoròloga Gemma Puig Feliu. També s’ha comptat amb la presència de la directora dels Serveis Territorials d’Interior, Elena Roca, el director general de la Policia, Pere Ferrer i el cap del cos de Mossos d’Esquadra, el comissari Eduard Sallent.

Un any més, amb el lema “Fem el camí al teu costat”, s’han dissenyat les samarretes commemoratives de color groc i amb un disseny diferent de les anteriors edicions. Una samarreta que lluiran els participants durant el recorregut de Manresa fins a Montserrat, que segueix la ruta del camí ignasià i que consta de 25 quilòmetres.

Els diners recaptats de la caminada seran per la lluita contra el càncer, i aniran destinats als serveis d’oncologia de la Fundació Althaia de Manresa, l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga, el Consorci Hospitalari de Vic i el Consorci Sanitari de l’Anoia.

Com a gran novetat d’aquest any, la caminada es farà en dissabte i es limitarà la participació. A més, es farà pagar una inscripció simbòlica que cobrirà l’assegurança dels caminadors.

Durant l’acte s’ha fet entrega dels diners recaptats a l’edició anterior, 76.826 euros. Al llarg de totes les edicions, gràcies a les aportacions dels patrocinadors i a la venda de samarretes, s’han aconseguit un total de 326.976 euros.

També s’han donat dos reconeixements. Al SEM per la seva implicació indispensable en totes les caminades, la qual garanteix seguretat davant qualsevol problema sanitari i, al presentador Jordi Callau, per la seva difusió, col·laboració i participació durant tots aquests anys.

La samarreta es podrà comprar a la pàgina web www.femelcami.cat, a les comissaries del cos de Mossos d’Esquadra de Manresa, Igualada, Vic, Berga i Solsona, a l’Hospital Althaia de Manresa, al Consorci Hospitalari de Vic, al Consorci Sanitari de l’Anoia o a l’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga.

Per altra banda, tots aquells que vulguin informació de la caminada i inscriure-s’hi, ho poden fer a través de la pàgina web i les xarxes socials de Fem el camí al teu costat.

FER UN COMENTARI

*