Inici Destacats La Cambra de l’Anoia forma una vintena de joves en manteniment d’electromecànica...

La Cambra de l’Anoia forma una vintena de joves en manteniment d’electromecànica i tasques administratives

COMPARTIR

Amb el mes de juliol han finalitzat dos dels cursos que la Cambra de l’Anoia impartia mitjançant el programa PICE de Garantia Juvenil als joves del territori, i on una vintena d’ells s’ha pogut beneficiar dels coneixements impartits en el curs d’Operacions auxiliars de manteniment en electromecànica de vehicles i el d’Auxiliar administrativa.

Ambdós cursos han basat el seu programa formatiu en donar prioritat a les hores pràctiques, ja que tant el curs d’administratiu com el d’electromecànica han comptat amb un total de 150 hores, de les quals 100h les han dedicat a sessions pràctiques.

En concret, el curs d’electromecànica de vehicles ha estat possible gràcies a la col·laboració del concessionari Servisimó Volkswagen-Audi-Skoda, ja que ha estat l’espai on els 12 alumnes del programa han pogut implementar els seus coneixements teòrics. Les hores pràctiques realitzades en aquesta empresa han servit perquè els alumnes també coneguin el dia a dia que es poden trobar al seu ofici i adquireixin habilitats i coneixements in situ que els hi seran de molta utilitat en el seu dia a dia professional.

Per aquest motiu, el delegat de la Cambra de l’Anoia, Xavier Badia, ha lliurat al gerent de Servisimó SL, Franscesc Pua, el “Segell d’Empresa Compromesa” i ha agraït la col·laboració per poder contribuir a fer realitat aquest programa formatiu.

Els 12 joves que han finalitzat satisfactòriament el curs han adquirit coneixements de mecanitzat bàsic i de desmuntatge, muntatge i substitució d’elements mecànics i elèctrics simples del vehicle, sota supervisió.

Per altra banda, el curs d’auxiliar administrativa que també ha finalitzat durant la darrera setmana de juliol ha contribuït a què 8 joves de la comarca hagin adquirit els coneixements necessaris per poder desenvolupar tasques administratives.

El Programa Integral de Cualificación y Empleo, PICE, es dirigeix a joves d’entre 16 i 29 anys que pretenen millorar les opcions d’incorporació al mercat laboral. En concret, mitjançant la Cambra de Barcelona el programa dissenya itineraris adaptats als interessos, perfil, grau de qualificació i capacitats amb l’objectiu d’afavorir les possibilitats d’inserció laboral.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*