Inici Societat Calonge de Segarra inicia els tràmits per reformar la casa consistorial

Calonge de Segarra inicia els tràmits per reformar la casa consistorial

COMPARTIR

L’Ajuntament ha tret a concurs públic la contractació de l’obra de reforma interior i ampliació de l’edifici de l’ajuntament de Calonge de Segarra. Amb un import de licitació de 264.417,27 € (IVA inclòs), el projecte preveu reformar i ampliar l’edifici actual de les oficines municipals atesa la necessitat de disposar de major espai i sanitaris WC. Amb l’ampliació de l’edifici hi haurà una sala de reunions o despatx polivalent (destinat a la celebració dels plens municipals, l’assistenta social, etc.), un despatx d’alcaldia, un de secretaria i la recepció. Les empreses poden presentar les seves ofertes des del 2 fins al 22 de juny, ambdós inclosos.

Per fer front a les despeses de l’obra l’Ajuntament ha rebut una subvenció de 130.000 € de la Diputació de Barcelona i n’ha demanat una altra a la Generalitat de Catalunya, a través del PUOSC, la qual encara no s’ha resolt.

La licitació de l’obra està oberta i les proposicions econòmiques s’han de presentar a través de la plataforma de contractació pública, des d’on es pot consultar tota la documentació relativa al contracte d’obres (projecte, plec de clàusules administratives i anunci de licitació).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*