Inici Societat Calonge de Segarra guanyarà un nou espai cívic en un antic forn...

Calonge de Segarra guanyarà un nou espai cívic en un antic forn de pa

COMPARTIR

Aquest mes de juliol s’han iniciat les obres d’arranjament de l’edifici “El Forn” de Calonge de Segarra, les quals es preveuen acabar a finals del mes de setembre.

L’edifici “El Forn” és el local on s’ubicava l’emissora radiofònica Ràdio Altiplà, situat al nucli de Dusfort. L’edifici s’anomenarà “El Forn” perquè antigament hi havia hagut un forn de pa en aquest emplaçament. Amb aquest nom també es distingirà el local “El Forn” del local social de Dusfort, i així s’evitaran confusions entre ambdós edificis.

Les obres de condicionament de l’edifici “El Forn” consistiran en: la impermeabilització de la paret que llinda al pati d’un veí per a evitar la filtració de les aigües pluvials; la construcció d’un lavabo adaptat; la renovació de l’enllumenat, de la instal·lació elèctrica i dels tancaments; la col·locació de paviment de parquet; la dotació de mobiliari nou (cuina, armaris, miralls per les classes de gimnàstica, etc.); la instal·lació de calefacció i climatització; i l’arranjament de la façana de l’edifici.

Amb aquesta actuació es pretén condicionar el local per a què s’hi puguin realitzar diversos tipus d’activitats: classes de gimnàstica; cursos de cuina; xerrades; tallers; formacions; etc.

Les obres estan finançades per mitjà d’una subvenció de la Diputació de Barcelona i fons propis.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*