Inici Societat Calendari de ‘fortes i valentes’ anoienques contra el càncer de mama

Calendari de ‘fortes i valentes’ anoienques contra el càncer de mama

COMPARTIR

“Fortes i valentes” és una iniciativa solidària que el Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA) ha rebut amb els braços oberts. Es tracta d’un calendari del 2020 amb fotografies de senyores que han estat tractades a la Unitat Funcional de Mama d’Igualada o bé que estan solidaritzades amb aquest tema.

Hi han col·laborat desinteressadament diferents professionals, particulars, entitats, etc., així que els diners recaptats per la venda d’aquest calendari aniran destinats l’Àrea d’Oncologia de l’Hospital d’Igualada, per poder millorar així l’atenció a les pacients en termes d’equipaments i confortabilitat.

Tot això ha estat possible gràcies a la tenacitat d’alguns particulars i voluntaris que han promogut i portat a terme aquesta iniciativa.

El dia 19 d’octubre és el DIA INTERNACIONAL DEL CÀNCER DE MAMA, així que han volgut coincidir aquesta presentació en el marc de les diverses activitats que es duran a terme a Igualada i comarca.

En aquest sentit, hi haurà una presentació oficial del calendari aquest dissabte 19 d’octubre a les 20.15 h. al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Igualada i on hi haurà ubicada una exposició fotogràfica a l’espai Igualdiníssim. Es posaran a la venda calendaris durant l’acte i posteriorment a diferents comerços, escoles i entitats de la ciutat. La façana d’aquest l’Ajuntament romandrà il·luminada de color de rosa en suport al Dia Internacional, des del divendres 18 fins el diumenge dia 20 d’octubre.

L’AECC de l’Anoia organitza un vol captiu amb globus contra el càncer de mama

El Punt Comarcal de l’Anoia de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza, per aquest dissabte 19 d’octubre, un vol captiu amb globus aerostàtic solidari, amb el qual es recolliran fons en la lluita contra el càncer.

El vol captiu es realitzarà a la Plaça de Cal Font, d’Igualada, a les 20 hores. La venda de tiquets, d’un cost de 5 €, començarà dues hores abans a la taula informativa que s’ubicarà a la mateixa plaça de la capital anoienca.

Tots aquells que hi participin, a més de gaudir d’unes vistes úniques de la ciutat d’Igualada, posaran el seu granet de sorra en la lluita contra el càncer. Els diners recaptats amb aquesta acció seran destinats íntegrament a la recerca oncològica, a la lluita contra el càncer i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

L’activitat, que compta amb la col·laboració de Globus Kon-Tiki, s’emmarca dins la campanya organitzada per l’AECC-Catalunya contra el Càncer en motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra el mateix dissabte 19 d’octubre.

FER UN COMENTARI

*