Inici Destacats El calafí Antonino Mestres proposa rutes per 14 balmes catalanes en un...

El calafí Antonino Mestres proposa rutes per 14 balmes catalanes en un llibre

COMPARTIR

Dissabte passat, 23 de desembre, va tenir lloc al Casal de Calaf l’acte de presentació d’un llibre de caminades i contes amb el títol de “Balmes Encontades” del calafí Antonino Mestres. El llibre proposa 14 rutes a peu a entorns amb un denominador comú: una senzilla però atractiva balma catalana. Per arrodonir cada proposta s’afegeix un conte curt de tema relacionat amb el contingut de la caminada, els seus centres d’interès o la seva història. Els 14 contes escrits pel mateix autor, pretenen interessar al lector sobre els atractius de cada ruta a través de la barreja de ficció i realitat.

L’acte va ser presentat per Carles Queralt i Moncunill, assesor i corrector de l’edició i en en el seu decurs, van ser destacades les intervencions de Josep Maria Solà i Pere Tarda així com de l’autora de les il·lustracions Mª Dolors Villadelprat.

L’autor reivindica el conreu de la curiositat vers la descoberta de nous indrets, noves històries que en cap cas ha de suposar grans planificacions ni grans desplaçaments i que es pot cultivar en humils però interessants espais del nostre país.

A l’acte hi assistiren un centenar de persones que van poder tenir entre mans una magnífica edició farcida d’elements gràfics.El llibre ja es troba a la venda a les llibreries de Calaf i al web https://balmescatalanes.wordpress.com/.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*