Inici Destacats Calaf vol aprofitar el potencial de dinamització del seu tradicional mercat

Calaf vol aprofitar el potencial de dinamització del seu tradicional mercat

COMPARTIR

L’Ajuntament de Calaf vol que el seu llegendari mercat, que havia arribat a ser considerat un dels més importants de Catalunya, contribueixi a generar més activitat econòmica. Per això inicia durant aquest primer semestre de l’any 2018 un procés participatiu per dinamitzar el seu Mercat de venta no sedentària i impulsar la marca “Mercat de Calaf” per tal de potenciar un impacte positiu sobre la resta de l’activitat comercial del municipi.

L’estudi pretén localitzar els potencials del Mercat de Calaf, del comerç local i de les diverses activitats que es desenvolupen en el territori, entenent que l’activitat comercial és un dels eixos fonamentals per la vitalitat i qualitat de vida de les persones i dels nuclis urbans.

La realització de l’estudi neix de l’interès creixent per part de l’Ajuntament, paradistes del “Mercat de Calaf” i dels propis comerciants, per millorar la seva imatge i qualitat, i convertir-se en un element de major atractiu per veïns de la comarca de l’Anoia i l’Alta Segarra, així com per ajudar a dinamitzar altres sectors socioeconòmics del municipals implicats.

Es pretén buscar noves fórmules d’èxit que perdurin en el temps i involucrin al conjunt de sector i també de la ciutadania, sent la participació de tots ells un element bàsic per l’estudi i pel desenvolupament de les propostes i mesures que a posteriori es decideixin portar a terme.

En una primera fase de la participació es repartiran un seguit d’enquestes que es faran arribar a tots els paradistes, comerciants i ciutadans per poder captar la seva percepció sobre la situació actual del Mercat i del comerç, les seves perspectives i les actuacions que es necessiten implantar.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*