Inici Societat Calaf i Vilanova del Camí, en un pla pilot per incorporar l’anglès

Calaf i Vilanova del Camí, en un pla pilot per incorporar l’anglès

COMPARTIR

Calaf i Vilanova del Camí són dos dels vuit municipis catalans on s’implantarà el pla pilot “Més llengües per entendre’ns millor”, que pretén incorporar de manera efectiva una tercera llengua -en aquest cas, l’anglès– en el dia a dia dels alumnes de primària i secundària.

Les activitats previstes d’aquest programa inclouen actuacions com activitats didàctiques i material de suport plurilingüe, ajuts per a colònies lingüístiques dins o fora del país, ajuts per a intercanvis, auxiliars de conversa com a complement oral i auditiu de les classes, activitats extraescolars realitzades en la llengua d’estudi, aplicació de plans específics d’acollida i d’integració, formació específica per a mestres, activitats en família el cap de setmana, activitats lúdiques i esportives en llengua anglesa per a infants i joves, activitats adaptades a la Biblioteca (l’hora del conte en anglès), cicle de Teatre especialitzat en llengua anglesa, cinema en versió original, concerts i recitals, entre d’altres.

El projecte és transversal i afecta a diferents àrees municipals, des d’Ensenyament fins a Esports, passant per Serveis Socials, joventut i d’altres. El grup municipal d’ERC a Vilanova del Camí ha reivindicat, a través d’un comunicat, que el municipi s’incorpora al projecte gràcies a les negociacions fetes pels republicans a la regidoria d’Ensenyament. Després de la moció de censura, serà el nou govern qui gestioni el projecte.

FER UN COMENTARI

*