Inici Festes Calaf va reviure la màgia i la il·lusió amb la visita dels...

Calaf va reviure la màgia i la il·lusió amb la visita dels Reis Mags

COMPARTIR

[Img #3650]Els infants de totes les edats i els Reis de l’Orient van ser els protagonistes de la tarda del 5 de gener a Calaf, com a molts d’altres pobles i ciutats. De fet, dissabte va ser un dia intens per als menuts, perquè al matí ja van poder saludar els patges en el campament reial que es va instal•lar a la plaça Barcelona’92.

Des d’allí mateix, a la tarda, va sortir una petita comitiva encapçalada per la banda de l’Escola de Música, que es va encaminar cap a la plaça Gran per a la rebuda de Ses Majestats. Passaven uns minuts de les sis de la tarda quan [Img #3651]les bengales van anunciar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Saludant nens i nenes van entrar fins a l’església de Sant Jaume, plena de gom a gom, per fer la tradicional adoració després de les paraules de rebuda de Mn. Joan Sanglas. A continuació, els Reis van anar fins a les seves carrosses per a començar la cavalcada.

Com sempre, nens i nenes feien cua per poder pujar dalt de les carrosses i poder parlar uns minuts amb Melcior, Gaspar o Baltasar. La cavalcada va finalitzar a la plaça Barcelona’92, [Img #3649]on van tenir lloc els parlaments. En primer lloc l’alcaldessa, Maria Antònia Trullàs, va agrair la visita dels Reis i va llegir-los la carta del Consell Municipal d’Infants —també assistent a l’acte—; una llista de tot allò que, segons els nens i nenes, hauria de millorar al municipi. Després va ser el rei Melcior qui va adreçar-se als presents, convidant petits i grans a recuperar la màgia i la il•lusió.

De seguida va començar el repartiment de [Img #3648]paquets per les cases de Calaf, uns regals que els nens i nenes havien sol•licitat als Reis el passat 26 de desembre, en el multitudinari lliurament de cartes als patges Farik, Farak i Faruk.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*